Habemus director general

Marian Dobrica dispune transparentizarea actului managerial

In functia de director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a fost imputernicit domnul comisar sef de penitenciare  Marian Dobrica, prin Ordinul ministrului justitiei nr. 1377/C din 05.05.2017.

Functia de director general adjunct al ANP este ocupata de catre domnul subcomisar de penitenciare Dan Halchin, ramas singurul DGA al ANP dupa pensionarea domnului Catalin Stroe.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

Un gând despre „Habemus director general

  1. De dupa corul de bocitoare acompaniat de zgomot de buze lipite de manutele legate ale lui Keanu Reeves de Slobozia , se iteste o analiza telenovelistica a unui scenariu SF.. ..Zic unele bloguri de afaceri on line, bantuite incurabil de flash-uri science fiction si atacate frecvent de hackeri pe motive de postari penibile si amuzante ca, lui papa nostru cel nou , adica matrix -il alinta ei -i-a inlocuit cu forta, seful cel rau, palaria ce o avea cu doua numere mai mari cu una cu patru numere mai mari . Daca Keanu de Slobozia nu se simte bine cu adevarat cu palaria cea noua, poate alege , conform legilor extraterestre care guverneaza anp ul , sa o arunce ori sa stea cu ea in mana sa astepte sa-i pice lovelele alea multe … de pensie… .Nu-i asa ?
    Unii domni , ori sunt nascuti botosi ori mitomani, ori si si.. .dar nu intelegem de ce insista sa ne tina conectati ca niste legume la aparatele lor? Sa le fi placut matrixul asa de tare , sa le fi marcat existenta si sa incerce acum o reinterpretare latino, pe pielea noastra? E posibil …

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: