Abuzuri si nereguli din Penitenciarul Poarta Alba dezavuate la Nasul Tv-Televiziunea Libera

Abuzuri si nereguli din Penitenciarul Poarta Alba dezavuate la Nasul Tv-Televiziunea Libera

La emisiunea despre penitenciare, #OraPolitistului, difuzata de postul Nasul Tv-Televiziunea Libera au fost invitati pe domnul Cirstea Virgil – Presedintele Sindicatului National Sinpen 2016 Constanta si domnul Trache Marius – Vicepresedintele Sindicatului National Sinpen 2016 Constanta.

In cadrul emisiunii au fost dezbatute problemele cu care se confrunta angajatii din sistemul penitenciar, in special cele din Penitenciarul Poarta Alba. (de la mobbing, fisele multipost, lipsa de personal, program de munca etc).

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

4 gânduri despre „Abuzuri si nereguli din Penitenciarul Poarta Alba dezavuate la Nasul Tv-Televiziunea Libera

 1. Sunt hazlii cele doua personaje, primitivi in exprimare, cel cu barba mai mult mormaie.La minutul 38.55, se contrazic cel cu barba zice ca SIPA se numeste tot asa, e contrazis de coleg si de moderator care stie mult mai mult decat el.Rusine colegilor de la Poarta Alba cu astfel de reprezentanti.

  Apreciază

  1. pentru „gabi costea”:
   în primul rand nu s-au primit critici nici macar din partea conducerii corupte de la poarta alba. in al doilea rand, nu hazlii, ci de-a dreptul cretine sunt raspunsurile pe care le dau ANP si penibilii de la poarta alba, atunci cand sunt prinsi cu chilotii-n vine.

   rusine nu a re cum sa le fie colegilor de la poarta alba, judecand numai dupa mesajele de apreciere primite la articolul respectiv.
   rusine nu are cum sa ne fie nici cu tine, pentru ca intelegem ca nu alegi cum te nasti.
   intelegem si de ce unele animale isi mananca puii vii la nastere.

   mai reduc din mutanti.

   Apreciază

  1. O vom face. Vulpe supervizeaza si incurajeaza abuzurile de la Poarta Alba. Ar trebui insa si angajatii de la Penitenciarul Iasi sa faca public comportamentul acestui tortionar de tip neocomunist, despre care se stie ca i-a renovat camera unde a stat fenechiu.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: