Sporul de pericol scos in afara textului OUG 9/2017

Sporul de pericol scos in afara textului OUG 9/2017

Sindicatele din penitenciare par a avea o lupta cu sindicatele din politie. Lupta este cauzata de orgoliile folosite in negocierile pentru modificarea OUG 9/2017, act normativ care nu a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in forma negociata cu FSANP si SNLP.

Observ ca „sporul de pericol” de care beneficiaza angajatii din penitenciare este scos in afara textului OUG 9/2017. Nu ni se arata cauza esecului, dar ni se prezinta vinovatii: sindicatele din Politie.

Pentru ca nu este clara situatia “sporului de pericol”, deoarece cele doua organizatii sindicale au pareri diferite in privinta formei OUG 9/2017, ii rog pe specialistii in domeniu sa ne explice in comentariile prezentului articol. Sigur lucrurile se vor lamuri!

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

5 gânduri despre „Sporul de pericol scos in afara textului OUG 9/2017

  1. Sindicatele lupta , dupa cum ei povestesc, cu pandemia de ciuma,holera,tifosul si cele doua gripe aviara si porcina care au napadit roiul de muste de deasupra capetellor lor.. Ne spune unul dintre sefi ca recenta molima arată că războiul nu a fost câştigat nici de data asta. Cu toate că medicina s‑a dezvoltat mult în ultimul secol, duşmanii minusculi au capacitatea de a se adapta şi fenta remediile „de pe vremea lui bunicu’ ” ale sindicalistilor. Bacilii au punctat si de data asta în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa poporului de muste, relateaza un altul. Pe fondul nenorocirii , spun specialistii, inchipuirea domnilor sindicalisti este rasucita : unii aud glasuri si voci care ii indeamna sa plece pentru ca epidemia se intinde cu repeziciune iar cei vii se vor grabi sa-i ingroape pe cei deja morti , altii deslusesc vedenii in vazduh, forme, infatisari, aparitii care nu sunt altceva a decat aqua y vapor. Disperati sindicalistii iau masuri inutile si organizeaza mese festive stropite cu otet cu focuri de artificii purificatoare de orgolii la care invita implorand virusi si bacterii imature pentru a comunica si a stabili strategii de supravietuire. Nu stim daca sabiile de foc pe care le vad sindicalistii iesind de dupa nori, cu varfurile indreptate spre capetele lor ,sunt inchipuiri oferite de vedenii si rastalmacite in limba lor, in schimb stim sigur ca, eforturile acestora de a tine sub control ciuma sunt apreciate „dar” din fericire aceasta si-a pus deja amprenta si va deschide cu siguranta calea unor schimbari de ordin social .

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: