Campania de manipulare pentru legea raspunderii magistratilor continua

Campania de manipulare pentru legea raspunderii magistratilor continua

Spatiul public este din ce in ce mai inundat de catre presa de partid cu privire la emiterea unei legi care sa faca posibila raspunderea magistratilor. Clasa politica romaneasca nu-si perimite luxul de a transa direct problema raspunderii magistratilor. Institutiile de forta ale statului (DNA si SRI), devenite in ultima vreme extrem de puternice si „independente”, nu-si dau “avizul de principiu” pentru o lege a raspunderii magistratilor si lasa impresia oricarui politician care ar initia o astfel de lege ca i-ar fi periclitata libertatea.

Evenimentele ulterioare emiterii celebrei ordonante 13/2017 stau marturie afirmatiilor mele, cand procurorii au intrat cu bocancii in sediile initiatorilor ei. Salvati in ultim moment de Curtea Constitutionala, acestia cauta sprijinul populatiei, inducandu-i ideea ca Justitia ar avea nevoie de un paznic, altfel ar face victime. Presa de partid are aceasta misiune. O simpla cautare pe google “raspunderea magistratilor” demonstreaza ceea ce spun.

Important este daca noi ne dorim sau nu legi care sa puna lesa intregii Justitii sau ne dorim ca magistratii care fac abuzuri dovedite si care actioneaza in interesul cuiva sa fie pedepsiti. Si in acest moment exista raspundere pentru magistrati.

Ai libertatea de a alege ce vrei si de a-ti spune opinia. Alege cat inca poti!

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

8 gânduri despre „Campania de manipulare pentru legea raspunderii magistratilor continua

 1. Motivez eu: cine dă o condamnare greșită, împins de procurorii DNA să plătească!!!
  Sunt avocat și știu foarte bine cum merge treaba!
  Nu contează ca sunt probe de nevinovatie la dosar rezultatul este, vinovat. Deci sa plătească!

  Apreciază

  1. Pentru „carmen”: ori esti laura vicol , maria vasii..etc ori te uiti
   prea mult la mocirla 3 si retardtv.
   Daca esti fanul lor vezi ca doua
   usi mai la stanga ai doua programe non stop bune rau hop-țop aberoscop cu doi care cauta ,unul pe elodia celalalt pe mala mujer. Roaga-i sa te lase si pe tine..

   Apreciază

   1. Te invit la mine pentru a te convinge ca nu am televizor! De ce suntem asa tematori cu aceasta lege daca magistratii judeca corect? Plateste cine greseste!

    Apreciază

 2. Soția lui Eugen Nicolicea a fost numită șef la Transgaz.Nicoleta Vera a fost jurnalist la Național și Click. Revista 22 relateaza intr- un articol captivant contextul in care aceasta a fost numita http://revista22online.ro/70262320/soia-lui-nicolicea-numit-ef-la-transgaznicoleta-vera-a-fost-jurnalist-la-naional-i-click.html Informatia a fost confirmata de deputatul PSD Eugen Nicolicea vajnic sustinator a legii privind raspunderii magistratilor si mandatat de catre Dragnea cu promovarea legilor justitiei …
  Jurnalistul Sorin Avram apreciaza pe facebook numirea doamnei Nicolicea in felul urmator : „Nu stiu cum sa interpretez numirea nevestei lui Nicolicea la Transgaz: rasplata pentru ce a facut el pana acum sau arvuna pentru de urmeaza sa faca de acum incolo.
  In parlamant sunt asteptate legile justitiei.”
  Tot Sorin Avram mai spune ca:
  „Sa fii ziarista mondena, sa ai nesperata sansa sa-ti arunci privirea in chilotii tuturor cantaretilor, fotbalistilor, vedetelor TV, si apoi sa te mariti.

  Si sa vezi in fiecare seara doar chilotii lui Nicolicea, dar fara sa poti scrie despre ei.

  Pai nu merita sacrificiul asta o functie la Transgaz? „

  Apreciază

  1. Eu am ales -o pe Ioana Necula sa-i explic ca , daca avem un judecator care da o hotarare si nu ne place , ne mai raman doua cai de atac apel si recurs. Deci sunt trei judecatori pe o cauza. Inspectia judiciara exista si ea ca mecanism de control independent . Eu as opina asa: O lege a raspunderii magistratilor in mana psd ului -un partid care ar face orice ( a si demonstrat) pentru a-si albi toti penalii- devine o arma extrem de periculoasa care va fi folosita de catre acesta(psd) cu scopul crearii de presiuni in randul magistratilor . Psd-ul prin aceasta lege ataca direct independenta justitiei si isi doreste control total politic.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: