Salariul de merit (10%) nu se acorda in luna mai

Salariul de merit (10%) nu se acorda in luna mai

A doua transa de 10% din salariul de merit acordat angajatilor din penitenciare, care ar fi trebuit sa se acorde incepand cu luna aprilie 2017, potrivit proiectului de modificare a OUG 9/2017, nu va putea fi acordata la data de 10 mai 2017, din cauza faptului ca Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) nu a solicitat deschidere de credite pentru plata acestor sume.

Directia Economico-Admnistrativa (DEA) din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) poate motiva ca actul normativ care modifica OUG 9/2017 nu a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, la data de 24.04.2017, cand trebuiau solicitate deschiderile de credite pentru salarii.

Exista posibilitatea acordarii majorarii de 10% si in luna mai 2017, doar daca ANP ar modifica trimestrializarea si daca s-ar efectua o cerere de deschidere de credite suplimentara pentru luna mai.

Anunțuri

3 comentarii

 1. wow… ce frumusete foto -goblenul …! Zecele ala pare sa fie brodat …. cu un fir bio de praz!! O poveste natura moarta asezata intr- o broderie autentica la gherghef …din galeria Tablourile Bunicii! Pentru a mari imaginea dati click pe ea!Pentru a reveni pe pagina de blog apasa butonul back pe pagina de internet!

  1. spre surprinderea ta, unii chiar cred k sintem o tara de militieni si de croitorese.
   militienii au si ei niste prioritati:
   1. pentru limba romana apasatzi tasta 1; for russia, press 2;
   2. pentru a promova, fiti obedientzi si folositzi limba (de lemn, eventual, dak aia de la mama natura s-a tocit in fesele shefilor);
   3. pentru a nu parea un k&k pansat, facetzi repede un doktorat la Kishinew.

Comentariile sunt închise.