Dan Halchin preia interimatul functiei de director general al penitenciarelor

Dan Halchin preia interimatul functiei de director general al penitenciarelor

Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), comisar sef de penitenciare Marius Vulpe, va iesi la pensie incepand cu data de 08.05.2017. Incepand cu aceasta data, interimatul in exercitarea functiei de director general al ANP va fi asigurat de catre actualul director general adjunct al ANP, subcomisar de penitenciare Dan Halchin

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

9 gânduri despre „Dan Halchin preia interimatul functiei de director general al penitenciarelor

 1. ÎN SFÂRȘIT SALARIAȚII DIN PENITENCIARE VOR FI MULȚUMIȚI.ACEST MASON AROGANT VULPEA SE DA LA FUND SUB MASCA PENSIONARII.VĂ SUPORTA RIGORILE LEGII PENTRU TOATE ABUZURILE SĂVÂRȘITE ÎN PENITENCIARE IAȘI.

  Apreciază

 2. Intr adevar, acum aprox un an, s-a spart conducta cu mutari, astfel ca au primit aprobari si cei care ar fi tb poate mutati pe motive intemeiate (care s-au chinuit ani de zile) si cei care au depus cereri doar pe motive de fite , fuga de munca sau la intimidare (cat sa impresioneze stiind ca cererile nu se vor aproba niciodata) .
  O parte din salariati , au depus cererea azi , maine s-a aprobat , cu data mutarii bulversant poimaine… Astfel ca, unii salariati, destul de multi, in mare graba, au fost mutati la unitati aflate in aceeasi curte cu unitatea sursa , altii (cei care au ales sa se faca navetisti cu scopul rotunjirii cosului zilnic prin calatorii in grupuri de cate cinci cu un mijloc de transport si decontarea individuala a deplasarii!) au fost mutati la unitati aflate la 60 de km de casa sau in calitate de nou chirias in
  localitati cu mai multa verdeata si soare ptr ca asa au simtit nevoia la momentul respectiv.
  Este evident ca anp ul si a batut joc constant multi ani si a manifestat dispret fata de aceasta competenta
  de solutionare a mutarilor evident in defavoarea salariatilor nepilosi care au solicitat mutarea pe motive intemeiaye si in favoarea salariatilor” cu relatii” dar , prin mutarile astea „deblocate” brusc -fara o analiza cel putin de impact a situatiei – anp-ul a accentuat dezechilibrul existent la nivelul unitatilor cu deficit de personal . Pe langa acest lucru , anp-ul deconteaza salariatilor care au fost mutati ,unora cheltuieli de transport si altora cheltuielile cu chiria..Indiscutabil intentia a fost foarte buna atunci dar….. a fost administrata prost..cu consecinte pe termen lung.

  Apreciază

  1. mai ai fratzi acasa? ca veni vorba de chinurile facerii.
   te cred ca nesimtirea TA s.a nascut la sat, dar cred k la unii e vorba de grota. tot la tine. parerea multora e k fudulia costa.
   vorbeam de cazul tau.
   vorba aia, prostul nu e prost destul, pina nu e si fudul.

   Apreciază

  1. …Am terminat de citit cartea aia in care se vorbeste despre : bunele intentii , politica, cunostinte, relatii , ranguri, destituiri, clientela ,reinscaunari..etc .
   La sfarsit, el moare!

   Apreciază

 3. Vulpe avea anvergura funcției , avea celelalte ingrediente ( sic) dar a ținut sistemul la nivel de avarie din motive de el știute probabil oportunism dovada plecarea în pensie la o vârstă când ești desăvârșit. Halchin nu are anvergura, ar fi si greu ( ridicat din supraveghetor in mod fortat la rang de director destituit reinscaunat ) aspect sesizat și de ministreasa Pruna. Momentan sistemul este in suferinta grava la nivelul dialogului cu ministerul și de aici modul haotic de derulare a actiunilor. Atâta timp cât managementul sistemului este politico-clientelar ne plângem degeaba de conditii de deținuți de grațiere de compensație de pensionare masiva s.a. Doar sindicatele pot sa rupă pisica prin impunerea unui stătu care sa reglementeze cariera ca condiții clare de interimat cum este ales numit un împuternicit etc. Acum suntem haotici aparent în fapt totul se petrece după sistemul pile cunoștințe și relații.

  Apreciază

  1. Din „anvergura” prostiei si a obedientei sale (ma refer la nea Vulpe), ca si „ingrediente” ale acestui personaj comunist, care i-a renovat celula fenechiului la Iashi, nu are cum sa de ridice la pregatirea lui Halchin. Nici in 1000 de ani.
   Una din preocuparile lui Vulpe a fost sa promoveze prostia si obedienta, sa incurajeze abuzurile in siste.
   Tot politic a promovat si el, parca. Nu?

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: