In ultima vreme, Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este „victima” atacurilor propriului partid care i-a acordat portofoliul de la Justitie. Se pare ca Tudorel Toader nu mai este vazut cu ochi buni de Liviu Dragnea si mai multi lideri din PSD din momentul ezitarii de a propune revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Liderii PSD, la care s-au alaturat Calin Popescu Tariceanu si Doina Pana se gandesc sa-i gaseasca lui Tudorel Toader un motiv temeinic de remaniere, invocand pretexte cum ar fi: intarzierea pachetului pe legile justitiei. Asadar, ministrul Justitiei, ca tempo, nu se potriveste cu membrii PSD, care vor urgent o justitie pe placul lor, dar cu respectarea principiului dezbaterii publice. Asta-i buna! Urgent, dar transparent! (ha ha ha)

Se-ntreaba poporul: „Au renuntat la strategia fabricarii legilor „noaptea ca hotii”, sau Tudorel Toader nu este in stare sa promoveze o lege a gratierii pe placul tuturor?”

Ce bun era un obedient fanatic ca Florin Iordache pe vremea asta!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 răspunsuri la “Ministrul Justitiei Tudorel Toader la cativa pasi de debarcare”

 1. continuarea hopjocului e aici:

  -Am nevoie de-ajutor/Esti arici nu ca oricare /Doar vii…de la  guvernare!/Zice  hop hop -Iepurici/Stand in fata la arici./ -Vanatorul Tudorici a plecat/ Dupa iepuri la vanat./Tudoriciu’ m -a privit/ drept in frunte m- a ochit/ S -a gandit s- a tot gandit /Sa  tinteasca  ,sa ma lase/ Ce vor spune cei de acasa? /Tudoriciul mi- a zambit:
  „-Du-te atunci /Ca azi sunt bun,/ Vad ca esti cam balonat/ Esti bine …subventionat/Numa’ bun esti de vanat/Ma gandesc ca esti clonat/Dar te-astept cand vii in drum!/Sa te iau la scarmanat!”/
  – Te-as ruga daca-i putea/Sa-mi dai tepelina ta  / Sa- i intep fata cu ea   / si ai sa -ti primesti rasplata / Cand pieptarul va fi gata ! /Incercand un pas mai mic /  Mototol hop iepurici/Vrrand ariciul sa-l  dezbrace/ Si -a varat botul in ace / I- au intrat ghimpii-ntre floace / Iara  tontul momâiațä / A ramas …fara mustață !
  Morala :din blana de arici nu- ti poti face pieptar

  Apreciază

  1. ….baaaai iar v- ati luat de regele neincoronat al gropilor in asfalt
   Majestatea Sa Hophartopus Intaius…N- aveti respect deloc ! A schimbat maria sa fara numar randuri de pingele sa „va rezolve „cu salarii ,sporuri, pensii, cond de munca , alea alea …Niste blacheuri ar fi fost mai bune pe timpurile astea… cica rezista la umblatura..Celalalt , imparatul, o anuntat ca pleaca la tratament cu medicament si dus o fost . Nu s-o mai intors.Lacatul e tot pe usa! O fi cazut intr o groapa…sau s -o fi aruncat in ea?

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: