Ministrul Justitiei Tudorel Toader la cativa pasi de debarcare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader la cativa pasi de debarcare

In ultima vreme, Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este „victima” atacurilor propriului partid care i-a acordat portofoliul de la Justitie. Se pare ca Tudorel Toader nu mai este vazut cu ochi buni de Liviu Dragnea si mai multi lideri din PSD din momentul ezitarii de a propune revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Liderii PSD, la care s-au alaturat Calin Popescu Tariceanu si Doina Pana se gandesc sa-i gaseasca lui Tudorel Toader un motiv temeinic de remaniere, invocand pretexte cum ar fi: intarzierea pachetului pe legile justitiei. Asadar, ministrul Justitiei, ca tempo, nu se potriveste cu membrii PSD, care vor urgent o justitie pe placul lor, dar cu respectarea principiului dezbaterii publice. Asta-i buna! Urgent, dar transparent! (ha ha ha)

Se-ntreaba poporul: „Au renuntat la strategia fabricarii legilor „noaptea ca hotii”, sau Tudorel Toader nu este in stare sa promoveze o lege a gratierii pe placul tuturor?”

Ce bun era un obedient fanatic ca Florin Iordache pe vremea asta!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Ministrul Justitiei Tudorel Toader la cativa pasi de debarcare

 1. continuarea hopjocului e aici:

  -Am nevoie de-ajutor/Esti arici nu ca oricare /Doar vii…de la  guvernare!/Zice  hop hop -Iepurici/Stand in fata la arici./ -Vanatorul Tudorici a plecat/ Dupa iepuri la vanat./Tudoriciu’ m -a privit/ drept in frunte m- a ochit/ S -a gandit s- a tot gandit /Sa  tinteasca  ,sa ma lase/ Ce vor spune cei de acasa? /Tudoriciul mi- a zambit:
  „-Du-te atunci /Ca azi sunt bun,/ Vad ca esti cam balonat/ Esti bine …subventionat/Numa’ bun esti de vanat/Ma gandesc ca esti clonat/Dar te-astept cand vii in drum!/Sa te iau la scarmanat!”/
  – Te-as ruga daca-i putea/Sa-mi dai tepelina ta  / Sa- i intep fata cu ea   / si ai sa -ti primesti rasplata / Cand pieptarul va fi gata ! /Incercand un pas mai mic /  Mototol hop iepurici/Vrrand ariciul sa-l  dezbrace/ Si -a varat botul in ace / I- au intrat ghimpii-ntre floace / Iara  tontul momâiațä / A ramas …fara mustață !
  Morala :din blana de arici nu- ti poti face pieptar

  Apreciază

  1. ….baaaai iar v- ati luat de regele neincoronat al gropilor in asfalt
   Majestatea Sa Hophartopus Intaius…N- aveti respect deloc ! A schimbat maria sa fara numar randuri de pingele sa „va rezolve „cu salarii ,sporuri, pensii, cond de munca , alea alea …Niste blacheuri ar fi fost mai bune pe timpurile astea… cica rezista la umblatura..Celalalt , imparatul, o anuntat ca pleaca la tratament cu medicament si dus o fost . Nu s-o mai intors.Lacatul e tot pe usa! O fi cazut intr o groapa…sau s -o fi aruncat in ea?

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: