Director general traseaza indicatii cu privire la acordarea majorarii de 50%

Director general traseaza indicatii cu privire la acordarea majorarii de 50%

In atentia directorilor de unitati penitenciare care citesc actele normative printre degete:

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) traseaza cu subiect si predicat simpaticilor defraudatori din unitatile penitenciare dispozitia de a respecta prevederile OMJ 820/2015 , astfel incat sa nu-si mai acorde ilegal majorarea de pana la 50% pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale.

Majorarile de pana la 50% acordate directorilor de penitenciare si directorilor adjuncti de penitenciare se scad din numarul de beneficiari ai unitatilor ai caror directori si directori adjuncti au au fost recompensati cu majorarea de pana la 50% de catre ANP. De retinut este faptul ca acestea (n.r. majorarile de pana la 50%) se scad din numarul ofiterilor.

Exemplu: Penitenciarul X are alocat un numar de Y beneficiari pentru majorarea de pana la 50%. Daca in urma CC din ANP directorul Penitenciarului X si directorul adjunct a beneficial de majorarea de pana la 50%, se procedeaza astfel: Din Y (beneficiari) se stabileste proportional conform OMJ 820/2015 ca vor beneficia Z ofiteri si W agenti. Dupa stabilirea lui Z (ofiteri) si W (agenti), se scade numarul 2 din Z (ofiteri).

Atentie! Daca directorul si directorii adjuncti dintr-un penitenciar au beneficial de majorarea de pana la 50%, acest lucru nu afecteaza AGENTII la acordarea majorarii de pana la 50%.  

Greselile voluntare in sistemul penitenciar se cheama licente penitenciare, dar cand greselile se comit cu intentie se cheama frauda si trebuie sanctionata.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

8 gânduri despre „Director general traseaza indicatii cu privire la acordarea majorarii de 50%

 1. Sa nu credem ca numitul d.g. Vulpe are mustrari de constiinta pentru acordarea ilegala a majorarii de pana la 50% pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale. Ce sa mai vorbim, beneficiarii OMJ. 820/2015 sunt atent selectionati. Pe liste mai baga cate un amarat pt. a justifica legalitatea actiunii . Nu observati ca toate declaratiile si actiunile ale d.g. reprezinta portretul unui impostor stupid ! Dl. Vulpe a actionat dupa propriile legi, trairi, reguli ….., pt. el nu a existat Legea 293/2004, cod deontologic, constitutie, regulament privind siguranta locului de detinere, ….. . S-a considerat nabab pe o institutie a statului. Pensionarea acestuia nu confirma calitati de manager, de profesionist, (cum la prezentat „frumoasa” domnisorica 🙂 (: Pruna ….. ) ci mai degraba de adevarat bisnitar, …. .

  Apreciază

 2. Necunosterea legii , din cauza cititului printre degetele mari de la picioare ori din nestiinta de carte, nu inlatura vinovatia deci nici caracterul penal al faptei…Juristii astia ai unitatilor , pierzatori de meserie , calificati pe banda rulanta cu gropi ce pazesc in afara de poarta?? Anp ul atrage atentia ,prin adresa, ca trebuie sa respecti legea de acum incolo ca nu mai merge ca inainte.Adica pana acum a mers cum a mers de acum incolo mergem drept..Halucinant! Invitam Anp -ul, de sindicate nu mai pomenim ca sunt pamant , sa si trimita armata de incompetenti in teritoriu , cu toate sesizarile primite, si sa verifice LEGALITATEA acordarii de 50% numai pe acest criteriu , pentru ca indirect, dupa 2 ani de zile, recunoaste ca majorarile s -au acordat ilegal…Cu o activitate de control ar fi trebuit sa incepeti domnilor si cu tragerea la raspundere a celor care se fac vinovati de cheltuirea inconstienta a banului public ! Nu cu o adresa prin care va dati de gol ! Citesti si te crucesti!

  Apreciază

  1. Cum adica „sa verifice LEGALITATEA acordarii de 50% numai pe acest criteriu „? Pai…cand mai verifica legalitatea acordarii si dupa celelalte criterii,adica alea cu misiunile speciale si lucrarile de exceptie? Un criteriu deloc neglijabil este cel din art 3 din L293-„statutul special este conferit de natura atributiilor de serviciu ,care implica indatoriri si riscuri deosebite”.Deci,majorarea de 50% este la discretie…fratilor ,o pot lua toti! Daca n-o fi asa ,eu zic ca omj-ul ala reinviat de vreo doua ori nu tine seama de mama lui,L293! Daca n-o ajunge Antim dg nici acum,pai cand?

   Apreciază

  1. O fi dg ul de la Interne , ca ala cica raspunde acu de noi!! Ne au
   pierdut sindicatele la Popa Prostu’ cu mai -ul….

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: