Plata majorarii de 50% pe trimestrul I aprobata de Ministerul Justitiei

Plata majorarii de 50% pe trimestrul I aprobata de Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei (MJ) a aprobat punerea in plata a majorarii de pana la 50% pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale pe trimestrul I pentru angajatii din penitenciare. Pe cale de consecinta, Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) va trimite in cel mai scurt timp unitatile penitenciare aprobarea pentru punerea in plata a majorarii de pana la 50% pe trimestrul I si pentru angajatii din subordinea directorilor de penitenciare.

Se are in vedere ca, in perioada imediat urmatoare, Ministerul Justitiei sa aprobe punerea in plata a majorarii de pana la 50% pe trimestrul al II-lea pentru toti angajatii din penitenciare.

In cursul zilei de azi, 20.04.2017, Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a transmis fiecarui penitenciar numarul maxim de angajati care trebuie sa beneficieze de majorarea de 50% pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale cu stricta respectare a proportionalitatii pe corpuri si categorii de personal.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

Un gând despre „Plata majorarii de 50% pe trimestrul I aprobata de Ministerul Justitiei

  1. De ce la Iasi Chilug, Matei si Doroftei sunt mereu abonati la 50%? Chilug zis „tractor” de pe vremea cand se tragea cu atelajul prin GAZ-ul de la Codlea si care nu poate lega o fraza pana la capat, Matei care se cearta ca cutite cu Dediu si se razboiesc prin subordonati de rad toti din unitate de ei si Doroftei pe care la gasit hotul in casa langa nevasta-sa cand s-a liberat. Halal oameni, halal dreptate.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: