Sistem neputincios la drone transportoare de obiecte interzise

Sistem neputincios la drone transportoare de obiecte interzise

Sistemul penitenciar este neputincios la dronele care transporta obiecte interzise in penitenciare. Ingeniozitatea apartinatorilor detinutilor custodiati depaseste reactia de prevenire a introducerii obiectelor interzise (telefoane, droguri, cartele SIM etc) in penitenciare.

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) se afla in fata unei stari de fapt care bantuie siguranta locurilor de detinere de cativa ani. Fenomenul a inceput in 2014 la Penitenciarele Giurgiu, Ploiesti si Miercurea Ciuc, s-a dezvoltat, iar ANP n-a gasit nici pana in prezent o metoda de a anihila metoda DRONA.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

2 gânduri despre „Sistem neputincios la drone transportoare de obiecte interzise

  1. COMUNICAT
    In vederea extinderii bazei logistice a anp ului, sistemele de interceptare terestre existente respectiv lopeti, greble, furci si matura ruseasca , vor fi inlocuite in scurt timp .
    Asadar, avand in vedere ca suntem o forta nationala cu un inalt nivel de pregatire vom face apel la tehnologii de varf astfel ca pentru imbunatatirea fortelor de reactie imediata in cazul unor atacuri cu drone vom demara procedurile de achizitie pentru matura de grajd din paie de orez cu manevrabilitate mai mare si viteza de interceptare supersonica…. Cu siguranta , in curand aceasta va deveni cosmarul dronelor din penitenciare!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: