Proletariatul din penitenciare cand va primi 50%?

FSANP solicita modificarea echipamentului

Se-ntreaba agentii si ofiterii care duc greul penitenciar cotidian si pe care sistemul ii sacrifica primii (agenti, ofiteri cu functii de executie – PROLETARIATUL), cand vor primi si ei majorari de pana la 50% pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale. Intrebarile agentilor si ofiterilor de penitenciare, cu functii de executie sunt pertinente, deoarece directorii si directorii adjuncti de penitenciare (BURGHEZII) au primit si pe trimestrul I, si pe trimestrul al II-lea, iar pentru proletariat nici macar nu se intrevede vreun zvon de majorare de 50%.

Pe aceasta cale, solicitam conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) sa depuna cat mai urgent diligentele pentru eliminarea eventualei discriminari in acordarea  majorari de 50% dintre cele doua categorii de angajati (burghezie vesus proletariat) care se asterne in tacere peste sistemul penitenciar.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

4 gânduri despre „Proletariatul din penitenciare cand va primi 50%?

  1. Nu au primit 50% nici unii nici altii. Pentru directori e adevarat ca s-a decis cine o sa beneficieze…Banii or sa fie platiti pe data de 10 la salariu…

    Apreciază

      1. „Ce trebuie sa stiti este faptul ca ne pasa si tot ce depinde de noi va fi facut posibil” Pornind de la chibzuinta unor vorbe (care conteaza) aruncate de mari lideri , cerem si noi , pentru ca stim ca este posibil ” , sa ne spuneti ” cu zurgalai „de data asta, de cate ori ( conteaza si ptr ce dar nu mai intrebam ca stim deja raspunsul) a beneficiat fiecare lider de sindicat din unitati de maj de 50% . Sau daca e complicat o facem mai simpla , cerem blank -ul cu cei care au luat mai putin de doua ori! Conteaza pentru a ne ajuta sa definim mai intai corect cele doua categorii: burghezi si proletari….

        Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: