Majorarile de 50% pe trimestrul al II-lea la directori si adjunctii acestora

50% pentru directori si adjuncti

Azi, 18.04.2017, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), in sedinta de Consiliu de Conducere, s-a discutat acordarea majorarilor de pana la 50% pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale pe trimestrul al II-lea angajatilor din penitenciare special care intră în competenta de acordare a ministrului justitiei si a directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Acordarea majorarii de pana la 50% pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale directorilor de unitati penitenciare, precum si directorilor adjuncti ai acestora se calculeaza, cu respectarea principiului proportionalitatii, din corpul ofiterilor.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

12 gânduri despre „Majorarile de 50% pe trimestrul al II-lea la directori si adjunctii acestora

 1. Observ ca se acorda 50% pentru cei care se pensioneaza in perioada imediata.Amintesc DG ca, anul trecut a fost trimisa in unitati o adresa prin care nu s-a acordat celor care ies la pensie 50% .Acum de ce se dau?

  Apreciază

 2. E bataie de joc cum s- au acordat aceste majorari de 50% , unor directori , dir aduncti etc care nu au nici o legatura cu cinstea, competenta si profesionalismul ba din contra sunt dusmanii lor de moarte ..Vulpea spanzurata nu se dezminte nici in agonie…Sindicatele sa ne spuna si tabelul( 50% din ultimii ani )cu directorii de directii care au lucrat exceptional sistemul asta de a ajuns in rapa….!!!! Dar probabil nu ne pot spune ca au gura plina…

  Apreciază

 3. Lucrari de exceptie, asadar. D-na Togoe, de la Arad, se pare ca este cu probleme. Exceptionale, desigur. Ca, vorba aceea, daca nici dumneaei nu a jurizat exceptional, de execrabil, prin juriile la care a participat, atunci nimeni nu a mai facut-o. Sa nu se mai planga, d-na Togo, ca are Halchin ceva cu ‘mneaei, asadar. Somitatea psihosociala de la Arad este exceptionala din cap, mai ales, pana la picioare. Ii uram si pensie lunga, cu acest prilej. Sa nu ne facem ca nu intelegem mesajul. La Slobozia, de asemenea, o unitate de exceptie. Toti au DA. Probabil ca, daca existau 7 directori, toti erau cu DA. La Poarta Alba, alt exceptional. Turistul tanchist definitiv Muscalu. Ce daca s-au sinucis doua cadre in ultimele luni? Omul e de exceptie, asta conteaza. Desigur, ar mai fi o exceptie. Dl.Feo, de la Tulcea. Noi va spunem ca e om capabil prin fisele noastre, dar voi il tot sicanati cu procese si reclamatii. Na, Feo e premiant. Bravo, Feuţul! Nu ne-ai inselat asteptarile, frate!

  Apreciază

  1. ..dl dir gen adjunct dobrica e de la slobozia ! Cu ce vrei mai antime sa se evidentieze si
   domnia sa si sa l tinem minte ca a trecut pe la anp? Doar nu cu managementul …sa fim seriosi …omul joaca la categoria musca si i a cazut si palaria pe nas!

   Apreciază

   1. Despre Dobrica stim tot. Si el despre noi, normal. Doar raspunde de combatere. Nu am vrut sa il luam in balon prea mult, insa. Nu de frica, ci de rusine, poate. Odata, mai demult, am fost prieteni.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: