Propunerile pentru majorarea de 50% pe trimestrul al doilea din ANP

Propunerile pentru majorarea de 50% pe trimestrul al doilea din ANP

In data de 18.04.2017, la ora 10:30 la Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) se va convoca Consiliul de Conducere al ANP pentru a se discuta urmatoarele probleme:

  1. Acordarea majorarii de pana la 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale angajatilor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) pe trimestrul al doilea.
  2. Alte elemente de interes

Propunerile pentru majorarea de pana la 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni special le puteti gasi AICI.

In unitatile penitenciare subordinate Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), se asteapta acordarea majorarii de pana la 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale pe trimestrul intai.

Asadar, adresam rugamintea conducerii ANP, ca la punctul al doilea “Alte elemente de interes“ de pe ordinea de zi a sedintei CC din ANP, sa ia in considerare acordarea majorarii de pana la 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale si in unitatile penitenciare.

In unitati exista voci care atrag atentia liderilor de sindicat ca in ANP se acorda majorarea de pana la 50% pe trimestrul al II-lea, iar in penitenciare nu s-au inceput procedurile de acordare nici macar pentru trimestrul I.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Propunerile pentru majorarea de 50% pe trimestrul al doilea din ANP

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: