Majorari salariale pentru agentii debutanti

Salarizarea in cateva cuvinte

Proiectul Legii – cadru
 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice limiteaza sporurile, compensatiile, adaosurile, primele, premiile si indemnizatiile si a altor drepturi ale angajatilor din penitenciare, asa cum rezulta din art. 25 al proiectului:

Suma sporurilor, compensatiilor, adaosurilor, primelor, premiilor si indemnizatiilor acordate cumulat pe total buget pentru fiecare ordonator de credite nu poate depasi 30% din suma salariilor de baza, a soldelor functiilor de baza, a salariilor functiilor de baza sau a indemnizatiilor lunare de incadrare, dupa caz.”

In concluzie: oricate sporuri sau adaosuri la viitorul salariu al angajatilor din penitenciare s-ar negocia acum cu sindicatele, ele nu pot depasi 30% din anvelopa salariala a ordonatorului de credite. Solutia cresterilor salariale ar fi majorarea salariilor functiilor de baza, astfel incat cresterea sa fie vizibila.

Anunțuri

Un comentariu

  1. ” oricate sporuri sau adaosuri la viitorul salariu al angajatilor din penitenciare s-ar negocia acum cu sindicatele, ele nu pot depasi 30% din ANVELOPA SALARIALA A ORDONATORULUI DE CREDIT”
    adica repartizarea sporurilor tb sa se faca corect si in mod distinct… Cel din operativ poate sa ajunga cu sporurile si la 50% in conditiile in care cel de la birou poate sa primeasca(cum este si normal )10% … Aici e un lucru bun….Nu poti pune doua activitati salariale total diferite , ca grad de pericol, pe aceeasi treapta salariala…

Comentariile sunt închise.