Salarizarea in cateva cuvinte

Majorari salariale pentru agentii debutanti

Proiectul Legii – cadru
 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice limiteaza sporurile, compensatiile, adaosurile, primele, premiile si indemnizatiile si a altor drepturi ale angajatilor din penitenciare, asa cum rezulta din art. 25 al proiectului:

Suma sporurilor, compensatiilor, adaosurilor, primelor, premiilor si indemnizatiilor acordate cumulat pe total buget pentru fiecare ordonator de credite nu poate depasi 30% din suma salariilor de baza, a soldelor functiilor de baza, a salariilor functiilor de baza sau a indemnizatiilor lunare de incadrare, dupa caz.”

In concluzie: oricate sporuri sau adaosuri la viitorul salariu al angajatilor din penitenciare s-ar negocia acum cu sindicatele, ele nu pot depasi 30% din anvelopa salariala a ordonatorului de credite. Solutia cresterilor salariale ar fi majorarea salariilor functiilor de baza, astfel incat cresterea sa fie vizibila.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

Un gând despre „Salarizarea in cateva cuvinte

  1. ” oricate sporuri sau adaosuri la viitorul salariu al angajatilor din penitenciare s-ar negocia acum cu sindicatele, ele nu pot depasi 30% din ANVELOPA SALARIALA A ORDONATORULUI DE CREDIT”
    adica repartizarea sporurilor tb sa se faca corect si in mod distinct… Cel din operativ poate sa ajunga cu sporurile si la 50% in conditiile in care cel de la birou poate sa primeasca(cum este si normal )10% … Aici e un lucru bun….Nu poti pune doua activitati salariale total diferite , ca grad de pericol, pe aceeasi treapta salariala…

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: