Cozi de matura contra drone

Cozi de matura contra drone

Bateriile anti-aeriene ale Penitenciarului Ploiesti au doborat un aparat de zbor identificat drept drona purtatoare de obiecte interzise. A fost identificat si cel care-si astepta livrarea si s-au dispus masuri in consecinta. Banal. Singurul lucru interesant e ca anti-aeriana carcerala a fost de fapt o banala coada de matura.

Anunțuri

4 comentarii

  1. k la anepeu : interceptat(a ) de caini, (agenti…etc) , doborata cu matura…pusa pe faras…si ascuns(a) sub pres…Tipizatul il cunoastem… e ascuns bine in fisa postului…De data asta nu le a iesit cu presul…Cineva nu s-a miscat cum trebuia … Urmeaza ancheta , se cauta vinovatul…responsabilul cu presul…. Ce-o sa si- o mai ia si iresponsabilul asta! A manjit bunaciune de imagine a puscariei.. !!!! Nu scapa de carcera la locul de munca. Dar daca iresponsabilul va imbraca haina de erou din cui sau de la domnisoara si va invoca in apararea sa starea de necesitate si semnaleaza ca exista un pericol real si ca intentia lui e de a salva organismul cel viu ( cum baiguia un euforic pe aici), in realitate devorat si infectat de larve…de viermii care ies de sub pres. Asta se poate intampla numai daca vrea el , eroul, sa plece mai repede la…pensie! Indiferent ce alege responsabilul , nu l vad bine….

  2. …..daca ar fi stiut domnisoara gradele… nu ajungea la anp!!!!…..Si ca sa fim corecti pana la capat, au imbracat fata dupa chipul si asemanarea anp-ului.. .!!!

  3. vai de mama noastra: invatati-o pe domnisoara purtator de cuvant statutul fpss – capitolul gradele profesionale! pe umar are grad de subcomisar si pe maneca are grad de inspector principal…

    1. Domnișoara știe gradele si statutul…….problema este… ca nu sunt sacouri mărimea 42 …in magazie….si grade de subcomisar nici atât….ca si alea de pe umar nu sunt…. ale ei …..le-a împrumutat!

Comentariile sunt închise.