O unitara timida se iteste de dupa fustele marketingului politic

O unitara timida se iteste de dupa fustele marketingului politic

Pesedeii intruniti la Sinaia pentru lansarea proiectului legii unitare, pe care n-o discutasera cu nimeni, au anuntat ce credeau dansii ca ajuta la marketing si cam atat. Evident ca parsiveii vor sa ascunda potentialele nereguli care, istoria ne-o demonstreaza, sunt cu sutele la asfel de proiecte oricat de pompos ar anunta guvernantii ca o sa ne scaldam cu totii in bunastare. Altfel, nici azi dupa lansare, n-avem un proiect oficial de lege.

Anunțuri

4 comentarii

 1. ” SNLP/FSANP si-au transmis prompt si ferm punctul de vedere iar acesta a fost simplu si clar: daca la data salariului pentru martie nu se vor incasa aceste drepturi, le cerem sub geamurile MJ. Pentru moment mentinem vuvuzelele la magazie intrucat ordinul a fost publicat. Dar ca de obicei cand este vorba de bani si orgolii, cu strigaturi”

  Observ ca unii nu au inteles metafora de mai sus care potenteza si nuanteaza sugestia unei imagini vizuale si care ne impartaseste in acelasi timp ego-ul liric zbuciumat, trairea intensa a poetului intr-o ipostaza confesiva. Comentariul textului citit demonstreaza o operare a limbii romane care in exercitiul scrierii devine un cliseu. Cliseul salvator !!!
  Desi este o corvoada sa mai citim lecturile de genul asta, pemtru ca ne-am cam saturat, ea se incheie cu o concluzie despre mesaj si despre intentia poetului de a ne spune, in versuri de clasa a IV-a si imagini, ca sunt munci mult mai grele decat ale noastre si nu e cazul sa ne mai plangem…. Va dorim vizionare placuta!!!!

  http://m.220.ro/faze-tari/Doi-Muncitori-Care-Spalau-Geamurile-La-Un-Pas-De-Moarte/DRwlRaDJm0/

  … . Crezi ca ai un job nasol/ E varza crezi, salariul tau ?/ priveste bine acum la noi !/ Cum spalam geamuri amandoi / munca…. e clar ca-i de gunoi /… Noi cerem doar: un spor de zbor / un spor pentru operatiuni speciale/ aeriene ,mai mult nave spatiale/ vrem maxim la acrobatie / nu e orgoliu si nici aroganta / ne-o cere ea, sfanta chitanta / noi vrem mereu spor de manevra/ de vreme rea si ceata deasă /spor de impins vant la mustată / de spor curent bine se stie / o spunem azi cu multa modestie / ca face foarte bine la prostie / iar tudorelul cel domol / sa ne mai dea si salt in gol/ gata.. fair- play pan la capat/ musai un spor de busitura / si simplu.. plus ala de….la strigatura/…A-ia-ia-ia.. !Buff…! Au-au-au!!!

  Noroc cu pompierii care au tăiat geamurile în zona unde rămăsese suspendată platforma spatiala şi i-au salvat pe cei doi temerari, spalatori de geamuri. Politistii i au primit in cladire si le au dat apa si o masa calda….. Tudorel i-a trimis la culcare…

 2. Referitor la legea salarizarii, o parte din sindicalistii nostri, ai anp-ului , zic asa : .” Din pacate Ministerul Justitiei persevereaza in patima non-comunicarii, fapt ce ne va aduce curand pe pozitii antagonice……ministrul sau secretarii de stat neintelegand ca deznodamantul va fi prezenta in fata sediului Ministerului Justitiei, cu un sistem care va fi blocat prin insasi refuzul de a mai presta peste ce trebuie sa facem. Dar asta va fi o discutie ce o vom purta cat de curand daca lucrurile continua in acest fel” sursa FSANP.
  O alta parte a sindicalistilor confirma cele spuse de primii si adauga :” Problema este relativ simpla, indiferent de complexitatea calculelor. Daca din nou vom fi tratati discriminatoriu cu toate eforturile facute, precum si cu tot fair-play-ul pe care l-am manifestat, iar legea va fi emisa strict asa cum a gandit-o MAI, promitem un blocaj de durata al sistemului penitenciar si proteste pe linie. Iar una dintre revendicari il va viza in mod cert pe Tudorel Toader”. Intr-o alta dezvaluire, privind modul de actiune- prin care ne anunta binecunoscuta dezlantuire a cataclismului nuclear, cu o frecventa legata de comanda clientului am calculat noi- a acestora pentru obtinerea unor drepturi salariale citim urmatoarele ” SNLP/FSANP si-au transmis prompt si ferm punctul de vedere iar acesta a fost simplu si clar: daca la data salariului pentru martie nu se vor incasa aceste drepturi, le cerem sub geamurile MJ. Pentru moment mentinem vuvuzelele la magazie intrucat ordinul a fost publicat. Dar ca de obicei cand este vorba de bani si orgolii, cu strigaturi” sursa SNLP.
  Rezulta evident doua opinii separate si ma refer la pozitia fixista a vuvuzelelor noastre, in comparatie cu mobilitatea de care dau dovada alti lideri din tara. Astfel In timp ce unii lideri sindicali , care reprezinta alte structuri, critica in termeni duri ,inclusiv in interventii televizate,o parte citite si pe pagina asta, proiectul Legii salarizării și mai ales atitudinea Ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, AI NOSTRI LIDERI , stau sub geamurile MJ -ului si il critica pe ministrul justitiei ( va urma fara indoiala si cererea demisiei acestuia conform procedurii de partid), in conditiile in care min justitiei a declarat public urmatoarele ” acceptați că nu la mine e pixul care stabilește salariile și sporurile „!
  Fiecare trage concluzii, in timp ce consecintele o sa le suportam, noi toti …. la gramada………

Comentariile sunt închise.