Ministrul muncii: Mai sunt salarii care vor scadea. Sporurile vor fi plafonate la 30%

Ministrul muncii: Mai sunt salarii care vor scadea. Sporurile vor fi plafonate la 30%

Lia Olguta Vasilescu, intelectuala care conduce Ministerul Muncii, declara ca legea aia meseriasa a salarizarii bugetarilor va insemna si ca sunt salarii care-o sa scada iar ca sporurile vor fi plafonate la 30%, situatia fiind de natura a afecta exact sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, in aceste domenii baza fiind mica si sporurile depasind acel 30%.

Asadar, daca stateam cumva linistiti sperand ca face Olguta minuni, zic sa sa nu mai stam c-o sa avem de furca dupa ce trec pesedeii legea ziua si in viteza legea ca jmecherii. Planul pe care-l au este sa nu mai stea prea mult la discutii si s-o treaca rapid prin asumarea raspunderii, dupa care vedem noi ce facem. O sa dea la unii, n-o sa dea la altii indeajuns incat sa ne invrajbeasca si sa nu fim atenti la ce furaciuni mai fac.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Ministrul muncii: Mai sunt salarii care vor scadea. Sporurile vor fi plafonate la 30%

  1. Sindicatele ce fac , domnilor? Cum sa treacă legea pina nu se face o simulare pe salarii sa vedem și noi cu ce ne alegem? O sa ne uitam apoi ca milogii în traista ca unde -I lege nu-I tocmeala …
    S -au făcut concret simulări și comparați în ceea ce ne privește ???

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: