Ministrul muncii: Mai sunt salarii care vor scadea. Sporurile vor fi plafonate la 30%

Ministrul muncii: Mai sunt salarii care vor scadea. Sporurile vor fi plafonate la 30%

Lia Olguta Vasilescu, intelectuala care conduce Ministerul Muncii, declara ca legea aia meseriasa a salarizarii bugetarilor va insemna si ca sunt salarii care-o sa scada iar ca sporurile vor fi plafonate la 30%, situatia fiind de natura a afecta exact sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, in aceste domenii baza fiind mica si sporurile depasind acel 30%.

Asadar, daca stateam cumva linistiti sperand ca face Olguta minuni, zic sa sa nu mai stam c-o sa avem de furca dupa ce trec pesedeii legea ziua si in viteza legea ca jmecherii. Planul pe care-l au este sa nu mai stea prea mult la discutii si s-o treaca rapid prin asumarea raspunderii, dupa care vedem noi ce facem. O sa dea la unii, n-o sa dea la altii indeajuns incat sa ne invrajbeasca si sa nu fim atenti la ce furaciuni mai fac.

Advertisements

One thought on “Ministrul muncii: Mai sunt salarii care vor scadea. Sporurile vor fi plafonate la 30%”

  1. Sindicatele ce fac , domnilor? Cum sa treacă legea pina nu se face o simulare pe salarii sa vedem și noi cu ce ne alegem? O sa ne uitam apoi ca milogii în traista ca unde -I lege nu-I tocmeala …
    S -au făcut concret simulări și comparați în ceea ce ne privește ???

    Like

Comments are closed.