Pregateste divizia de presa a PSD debarcarea lui Toader?

Ziceam zilele trecute ca Toader, din ce in ce mai luat la tinta, nu e Iordache. Ei bine, sunt jurnalisti care gasesc ca seamana foarte bine cu infama Pruna. Sigur, pare ca nu fac decat sa redea pozitia mustaciosului pesedist si nu uita sa aminteasca despre posibilitatea debarcarii ciutului de care se impiedica ditamai Dragnea aliotmanul.

Divizia de presa a PSD ne pregateste deja pentru debarcarea lui Tudorel Toader. Nu-i o pierdere nefiind dansul vreun reformator de marca. Partea proasta e ca in locul lui nu va veni cineva independent, va veni un alt iordache.

Advertisements

2 thoughts on “Pregateste divizia de presa a PSD debarcarea lui Toader?”

  1. ….se pare ca sindicatele noastre sunt mai grabite…. cu debarcarea ….decat divizia de presa a PSD -ului! Sa fie o coincidenta? Avem un deja-vu….

    Like

  2. TT-ul nostru …parca aduce un pic si cu o alta doamna. Ia sa vedem ce zice dumneaiei din buricul Europei : “Fără penali în funcții publice! Se poate în Germania, Olanda, Albania, Lituania, Australia etc, și la noi, nu? Și-au câștigat penalii, prin cât au furat, dreptul să fie și în Parlament, și vor acum și în Guvern? Nu! Noi ne-am câștigat dreptul să scăpăm de ei!” Monica Macovei

    În 30 iunie 2015, Consiliul Europei de la Strasbourg a emis un raport preliminar privind excluderea infractorilor din parlament în diverse țări ale Europei dar și de pe alte continente.
    S-au constatat astfel că există diverse restricții de a deține o demnitate sau funcție publică în diverse țări precum Germania, Georgia, Irlanda, Italia, Moldova, Monaco, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elveția, Cipru, Franța, Malta, Olanda, Marea Britanie, Danemarca, Islanda, Lituania, Letonia, Austria, Albania, Luxemburg, Polonia, Bulgaria, Turcia, Canada, Israel, Chile, Peru, Mexic . Continuarea o gasiti in link-ul de mai jos: https://sites.google.com/view/ProclamatiaRomania2017/informatii-utile/exemple-similare

    Like

Comments are closed.