Clarificari necesare| Ce se intampla cu legea pensiilor militare?

Clarificari necesare | Ce se intampla cu legea pensiilor militare?

La MAI sindicatele o intreaba oficial pe ministresa ce se intampla avand in vedere ca in spatiul public au tot aparut informatii in legatura cu modificarea legii privind pensiile militare. In tot sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala se pare ca e o avalansa de pensionari si ca ritmul incadrarilor nu e pe masura.

Anunțuri

3 comentarii

    1. Atentie! La nivel parlamentar, insa, este aproape imposibil sa nu se ia in considerare dezbaterea art.40 din OUG 57/2015, care modifica Legea 223/2015, Legea Pensiilor Militare. Acest proiect a fost promovat in procedura de urgenta, initial, si se afla in camera decizionala. Modificarile propuse prin amendamente, la Senat, sunt pozitive. Asa ca, atentie2!, una este procedura parlamentara de modificare a unei legi si altele sunt intentiile declarate sau nu, ale Guvernului. Ochiul si timpanul trebuie sa stea treze in permanenta. Servim patria! La puscarie!

  1. Vom continua sa fim foarte atenti in legatura cu orice posibila modificare a legii pensiilor militare 223 si OUG 57/2015 art.40, care modifica legea pensiilor militare. Nu stim si nu am auzit de nicio posibila modificare de substanta care ar afecta fpss din penitenciare. Mai mult, daca modificarile la OUG 57, trecute de Senat si poticnite la CDep, ar intra in discutie, ar aduce elemente noi si pozitive, cum ar fi majorarea bazei de calcul. Nimeni nu stie prea multe lucruri despre intentiile guvernantilor. Noi, in colaborare numai cu cativa lupi singuratici aliati MApN, cod r-26500 si tigri2, am hotarat sa nu mai colaboram cu vreun reprezentant al SRI, MAi etc. Putem sa spunem doar ca d-nele Andronescu si Vasilescu (PSD) au afirmat ca aceste modificari (pozitive) vor fi luate in cel mai scurt timp (maximum o luna) in discutie, respectiv dupa trimiterea legii salarizarii unice in Parlament. Stam pe receptie si va vom informa cu promptitudine, nu va faceti griji. Observam o incercare nejustificata de a se manipula posibili pensionabili din structurile de aparare. Nici nu e greu sa ne imaginam cine incearca asemenea ieftine si jalnice diversiuni. Puteti crede sau nu, dar nu e cazul sa va lasati atat de usor inselati. Servim patria, nu tagma ticalosilor! La puscarie!

Comentariile sunt închise.