100 de lei lunar la salariul potrivit unui algoritm al Liei Olgutai Vasilescu

100 de lei lunar la salariul potrivit unui algoritm al Liei Olgutai Vasilescu

Algoritmul Liei Olgutai Vasilescu, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, mareste salariile bugetarilor cu 100 de lei in fiecare luna, incepand cu luna aprilie 2017, pana la atingerea pragului maxim prevazut de lege. Sper sa nu fie vreo pacaleala de 1 Aprilie a vreunui cotidian regional care mi-a facut weekendul mai fericit. Aceasta (n.r. starea de fericire) a fost motivul care m-a determinat sa-l aduc la cunostinta angajatilor din penitenciare.

Majoritatea angajatilor din penitenciare declara ca ar fi echitabila o majorare proportionala a salariului, pastrandu-se raporturile procentuale existente in prezent intre angajatii cu vechime, grade si functii diferite.

Sursa de inspiratie o gasiti AICI

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „100 de lei lunar la salariul potrivit unui algoritm al Liei Olgutai Vasilescu

  1. ..femeile sunt ca matematica, pur si simplu nu poti sa le contrazici niciodata….Doamne ajuta! Desfac o sticla de vin acu! Hai romani, hai ca se poate! S o tina Dumnezeu sanatoasa sa poata da din gura!Vai mama noastra!

    Apreciază

  2. Nu e nicio pacaleala , e foarte adevarat dar sa nu uitam ca in acelasi timp de la 1 aprilie se scumpesc gazele cu pana la 10% , energia electrica de la jumatatea anului cu ceva procente, cresc preturile la o parte din produsele alimentare anuntata e carnea de porc cu 20%..tot de la 1 aprilie si multe altele. Asa ca s-ar putea ca la sfarsitul fiecarei luni sa ne trezim, nu numai ca nu ne ajung banii astia multi pe care ni i da olguta , ba ca mai ramanem si datori…

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: