Ministrul Justitiei la un pas de debarcare

Ministrul Justitiei la un pas de debarcare

“Lupta anticoruptie are nevoie de institutii puternice” zicea plin de emfaza Sorin Grindeanu, prim-ministrul Romaniei, in miezul zilei, de frica sa nu-l acuze cineva de vreo boroboata dup-apusul soarelui.  Ma-ntreb daca de aceeasi demagogie lipsita de originaliotate va fi in stare in zilele care urmeaza si Tudorel Toader (2xT), seful de la Justiei, cand va trebui sa-si justifice finalitatea procesului de evaluare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar.

Gurile rele vorbesc despre o coabitare intre presedintele Roamniei, Klaus Iohannis si presedintele PSD, Liviu Dragnea, iar poliloghia aia de drept constitutional si pe inversul dorintelor politice PSD-iste a lui 2xT, in care n-a gasit oportuna revocarea celor doi procurori, nu face altceva decat sa confirme convietuirea linistita a celor doi presedinti.

Coabitare, coabitare, dar ce facem cu Tudorel? PSD-eii vor varsare de sange si capul celor doi procurori rebeli. Cu LCK la butoanele DNA-ului si cu Lazar in capul anchetatorilor sefi, guvernantii nu se pot infrupta din bogatiile patriei. Daca 2xT n-a gasit oportuna revocarea celor doi procurori care zanganesc catusele in urechile guvernantilor, PSD-ul s-ar putea sa gaseasca oportuna remanierea lui Tudorel Toader (2xT).

 

 

 

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

Un gând despre „Ministrul Justitiei la un pas de debarcare

  1. Gabriel Liiceanu a afirmat, la Bruxelles, în dezbaterea din Comisia LIBE despre justiția din România: ”Iată declarația explicită a șefului PSD, rostită la un post de televiziune săptămâna trecută: `Trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului șef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi`”. Liviu Dragnea in replica spune ca nu a facut nici macar o sugestie din care sa reiasa ca doamna procuror sef ar trebui demisa de la DNA. Dupa raportul ministrului justitiei cu privire la evaluarea LCK si AL, acelasi Dragnea afirma ca are „o oarecare dezamăgire” față de decizia ministrului Justiției, Tudorel Toader, care nu a cerut revocarea din funcție a procurorului general Augustin Lazăr și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Acuma ….citim si noi presa …ca tot omul … si am gasit niste explicatii care ne fac sa intelegem daca dl Dragnea vrea sau nu vrea debarcarea Tudorelului si de ce …argumentat de data asta http://mobile.hotnews.ro/stire/21693049

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: