Video | 1 din 6 angajati au parasit sistemul penitenciar in 2016

Video | 1 din 6 angajati au parasit sistemul penitenciar in 2016

Campania #DIZGRATIATII continua cu un subiect care abordeaza activitatea angajatilor din penitenciare.  Despre lipsa de personal, ore suplimentare si conditii de lucru. Nici asta nu-i un subiect care va deveni viral. ANP insa ar trebui sa asculte. Pentru aceleasi motive,  cel mai probabil, vor mai parasi in 2017 inca 2000 de angajati, iar procedurile de resurse umane sunt in continuare extrem de ineficiente in a stopa hemoragia.

16 thoughts on “Video | 1 din 6 angajati au parasit sistemul penitenciar in 2016”

   1. Mulțumim pentru răspuns. Este curios dacă acest….mi.e greu sa.i spun om, a făcut observatii si cu privire la lucrările de excepție sau cu un grad ridicat de dificultate pe care le.a realizat el, de l-au determinat pe Ceachir sa.i acorde 50%. Suntem curioși să vedem aceste lucrări de excepție ale armurierului din Brăila. Ce dracu lucrări de excepție poate face un armurier? Consider că nominalizarea acestuia la acordarea sporului a fost o bătaie de joc la adresa întregului personal din cadrul Penitenciarului Brăila si spun asta tinand cont de faptul k imediat ce a primit acel spor, acest Raileanu a iesit in mass-media si a declarat k luăm salarii prea mari, că avem chirii imense si pensii nejustificat de mari. Mă întreb până unde si până când ii permitem acestuia să ne insulte? Ce ziceți, se justifică o notă de solicitare catre Penitenciarul Brăila pt a face publică motivarea acordării sporului de 50% pentru acest nemernic? Chiar vrem cu totii cei jigniti de afirmațiile acestuia in articolul prezentat de cotidianul Vocea Brăilei, să vedem pt ce i s.a acordat astuia acest spor de 50%. O zi bună!

    Like

  1. un drept la replica va cer dl. Dumitrascu pentru ca i-ati permis acestui postac”MILCIU” SA MA DEFAIMEZE IN PUBLIC’
   1. majorarea salariala de 50 % mi s-a acordat in lunile octombrie , noiembrie si decembrie 2015 9 art. 3 din omj 820/c/2015) pentru ca am tinut cele doua functii de ofiter ssm si su.
   2. afirmatia a fost despre chirii ca sunt discriminatorii nu imense, in timp ce un ofiter incaseaza triplu fata de un agent, dar asa este agentul, isi da seama mai greu de discriminare,
   3. si o veste pentru tipul asta care a firmat despre mine: infect, ” ucis cu pietre” : va anunt oficial ca voi suspenda in instanta de contencios administrativ cele doua ordine de ministru! sa vedem ce rezulta din asta! si credeti-ma nu este 1 aprilie!
   4. si nu in ultimul rand faptul ca ati pernis postarea unui comentAriu care indeamna la comiterea unei infractiuni va avea costuri si pentru dumneavoastra dl. SORIN DUMITRASCU!

   Like

   1. D -le Raileanu , puteti da in judecata institutia pentru ca ati primit atributii de ofiter timp de 3 luni in conditiile in care aveati la momentul respectiv functia de agent! ,Si veti castiga si drepturile salariale cuvenite ptr munca prestata! Este un abuz grosolan, specific sistemului, sa fii pus sa indeplinesti atributii de ofiter si sa fii platit ca un agent! Succes pe mai departe!

    Like

   2. Linistete-te, domnule Raileanu!

    Poti cere o aplicare transparenta, o definire a criteriilor de acordare, o majorarea a cunatumului și mărirea numărului de beneficiari . . .
    Dar nu știu dacă e benefic să se piardă un drept câștigat, cu greu.

    SAu după ce ați ieșit la pensie și ați beneficiat la calculul pensiei de acest drept, pentru ceilalți care au rămas, nu mai contează?

    Like

   3. Si eu cred, de cand ma stiu ,ca acordarea sporului de pericol de 30% pentru intreg personalul inchisorilor este , nu o eroare,ci, o spoliere a bugetului tarii noastre,Romania.Pe cale de consecinta, si acordarea statutului special ,asa ,la gramada, nu respecta art 3 din l 293/2004.Legea asta mai contine si discriminari socotindu-i pe uni specialisti…iar pe altii nu-i denumeste in niciun fel ,de zici car ar fi personal auxiliar. Art 2.3 si 4 din OMJ 820 permit abuzul grosolan si incalca Constitutia. Deci,oameni buni.intelegeti ca nu mai merge asa! Nu stiu cum de-si permit unii sa defaimeze si sa jigneasca public!Probabil ,ei cred ca avem o tara fara legi ,in fiecare spune si face ce vrea! Va sustin si sunt alaturi de dvs dle M Raileanu!

    Like

  2. interesant de luat interviul si unei contabile, sau magazioner, sau agent sef popota, despre cele 6 luni spor de grupa 1 de munca sau plata acelui dispozitiv de lupta de 30 %, colegii din paza ce spun?

   Like

   1. Las.o mai usor k inconsecventa te dă de gol. Una spuneai in interviu, alta lași tu să se înțeleagă acum. Ia spune, tu ai beneficiat de sporul de pericol? Dacă da, de ce nu ai vorbit de el înainte să ti se calculeze pensia? Apropo vă întreb retoric, dle Raileanu, un armurier, in opinia dumneata, se încadrează acestui spor de pericol? 2 la mână, ti se pare normal să ceri suspendarea ordinului atât timp cât tu ai beneficiat de 50% in baza prevederilor acestuia?

    Like

   2. pentru GEO:ACEASTA ESTE ACTIUNEA prin care am castigat salariul functiei de ofiter si majorarea de 50 %
    Nr. unic (nr. format vechi) : 948/113/2016
    Data inregistrarii 07.12.2016
    Data ultimei modificari: 01.04.2017
    Sectie: Secţia contencios administrativ şi fiscal
    Materie: Contencios administrativ şi fiscal
    Obiect: anulare act administrativ
    Stadiu procesual: Recurs

    Părţi
    Nume Calitate parte
    RĂILEANU MARIN Recurent Reclamant
    PENITENCIARUL BRĂILA Recurent Pârât

    Şedinţe
    23.03.2017
    Ora estimata: 8:30
    Complet: Complet 1 R- CAF
    Tip solutie: Admite cererea de recurs
    Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat recursul declarat de pârâtul Penitenciarul Brăila. Admite recursul declarat de reclamant. Obligă recurentul pârât la plata sumei de 2000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată către recurentul – reclamant. Definitivă. Opinie separată: în sensul admiterii recursului declarat de pârât, casării sentinţei şi respingerii cererii formulată de reclamant ca nefondată şi a respingerii recursului reclamantului.
    Document: Opinie separată 552/2017 23.03.2017

    16.03.2017
    Ora estimata: 8:30
    Complet: Complet 1 R- CAF
    Tip solutie: Amână cauza
    Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 23.03.2017.
    Document: Încheiere – Amânare ulterioară a pronunţării 16.03.2017

    09.03.2017
    Ora estimata: 8:30
    Complet: Complet 1 R- CAF
    Tip solutie: Amână cauza
    Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 16.03.2017.
    Document: Încheiere – Amânare iniţială a pronunţării 09.03.2017

    Căi atac
    Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
    18/11/2016 PENITENCIARUL BRĂILA, Recurs
    05/12/2016 RĂILEANU MARIN,

    Like

   3. Mirela nu ai inteles: ma repet, eu nu am cerut suspendarea am cerut introducerea unor amendamente in virtutea art. 14 din legea 24/2000- tehinca elaborare acte normative! abia acum voi cere in instanta suspendarea pentru ca din pacate dl. ministru s-a data de gol si a confirmat ca semnase deja cele doua ordine, inainte de depunerea amendamentelor , asta legea sanctioneaza, de fapt si cele doua site-uri fsanp.ro si acesta au confirmat acest aspect.

    Like

   4. Hai las.o mai usor si nu te mai victimiza atât. Prin sintagma folosită, omul a vrut să spună k acțiunea ta este incalificabilă. Si chiar are dreptate, oricât încerci tu s.o dai de gard acum. In altă ordine de idei, nu mai plânge atât ca ai fost defăimat k de ani de zile, pe toate blogurile, in presa scrisă si TV nu ai făcut nimic altceva decât să defaimezi si să jignești oameni si oameni, in mod grosolan chiar. Asa că…… nu stiu care pe care va fi

    Like

   5. Eu cred ca ne place “ciupeala”,mai mica sau mai mare.Oricum,ciordeala are traditie la noi. De la gradinita,micutul invata “catelus cu parul cret,fura rata din cotet”.Cand mai creste invata basme despre furatul merelor din copac,pe urma zicala-“cine fura azi un ou ,maine va fura un bou”…etc.Cand devine mare,fura mireasa…si uite asa …ne place noua ciordeala….si nu ne convine sa ne opreasca cineva.

    Like

   6. Eu spun ca Mirela e invidioasa rau de tot.Pai bine,ma ,Mirelo,narod sa fii sa nu vezi deosebirea! Tu ai idee ce inseamna o arma letala? Nu e tigaie si nici maculatura.Aaa,nici pix nu e!

    Like

 1. Pai, oameni buni, la sanatate se pot face modificari ale H.g. nr.9 / 2017 prin alt H.g., iar pentru aparare si ordine publica se trece prin toate comisiile / camerele Parlamentului?

  Mi se pare o mare bataie de joc la adresa tuturor militatrilor / functionarilor publici!

  Like

 2. Foarte trist, dar adevarat!

  Dar oare intereseaza aceste aspecte pe cei din Ministerul Justitiei sau A.N.P.?

  Eu cred ca nu prea . . . sau cel putin nu se vede 😦

  Like

Comments are closed.