Va amintiti cand v-a organizat ultima data conducerea unui penitenciar un Stand-up Comedy? Nu probabil, pentru ca nu sunteti detinut. Ceva scene de umor involuntar poate, dar atat si nimic mai mult. In rest, seriozitate carcerala cat cuprinde. Nu va impacientati insa! Totul are rezolvare. Penitenciarele Arad si Timisoara organizeaza un Stand-up Comedy Show pentru detinutii pe care ii pastoresc. 

Sigur. N-aveti invitatie, si e greu sa intri intr-o puscarie, asa doar ca sa vedeti cum sunt folositi banii dumneavoastra. Dar, veti fi incantat sa aflati ca potrivit organizatorilor “spectacolul denumit „Umor nebun pentru zile mai bune”, organizat de Just For Fun Events in colaborare cu Penitenciarele Arad si Timisoara, are un singur scop: sa le readuca zambetul pe buze celor aflati in spatele gratiilor.

Da. Stiu. “Ie si ei oameni”. Si, de ce nu s-ar hahai si dansii pana la urma?! Ma intreb doar daca nu cumva amestecam cam mult reeducarea cu relaxarea la puscarie. Nu de alta, dar pentru victime nu face nimeni nimic pentru a le “readuce zambetul pe buze”. Banuiesc ca si asta conteaza.