Gura pacatosului graieste in cele din urma adevarul

Gura pacatosului graieste in cele din urma adevarul

Cativa cititori m-au intrebat de ce il tot bag in seama pe becal. Pe buna dreptate, n-ar merita. Problema e insa ca becalul e unul dintre cei care ne injura metodic dupa ce a dus-o ca pasa in penitenciar, dupa cum singur recunoaste, pentru ca onor ANP-ul de la acea vreme s-a usurat pe dansul de teama scandalului mediatic care – fie vorba intre noi – oricum a fost. 

Ipocritul asta lispit de educatie care pretinde ca moare de grija detinutului de rand, a fost un adevarat savant tinut in conditii de lux in puscarie. Totul se stie, chiar becalii se lauda, dar nimeni nu ia nicio masura. Nici DNA nu pare sa avanseze cu dosarele deschise “scriitorilor din penitenciare”, nici ANP nu pare interesat sa-i urmareasca pe directorii care dupa ce i-au favorizat au fost ‘sanctionati’ cu o pensie de 9.000 de lei.

One thought on “Gura pacatosului graieste in cele din urma adevarul”

  1. Corect. In plus, d-le Dumitrascu, se pare ca sunt unii care chiar nu vor sa il mai aduceti in discutie pe Becali. De ce sa atragem atentia asupra nebunelilor din pasalicul lui Becali? Pai, numai daca s-ar fi facut un inventar al “denunturilor” nevinovate ale lui Becali si ar fi cercetat cineva, macar de forma, asa zisele ‘dezvaluiri”, pai, ar fi fost pasibili de puscarie pe interior multi dintre cei pomeniti de Becali. Adica, sa luam la intamplare. Cum sa mergi la Bejan (din Constanta) tu, naş de Becali (tot din Constanta) si sa ceri permisie pentru Becali? Nu e trafic de infl;uenta? Sau, ca sa mai si râdem, cum sa mananci cu furculita (de aur) in puscarie, in celula? Sau sa te dai huta in baldacin? (nu e favorizarea faptuitorului)? Si altele, multe altele…Mai scrieti, d-le Dumitrascu, ce daca deranjam pe unii? Nu e subiect de puscaroaica si asta? Mersi.

    Like

Comments are closed.