Scurt tratat despre cum sa ne facem de ras cu public

Scurt tratat despre cum sa ne facem de ras cu public

Unde e minte multa e si prostie, era o vorba din popor. Liiceanu explica de ce-a festelit-o in Parlamentul European tocmai cand trebuia sa mi ti-l altoiasca pe Dragnea pentru ordonantele nocturne si sa-l faca de ras in fata UE. S-a incurcat in citate se pare, dar a avut dreptate pe fond cica. Si aproape ca l-as crede daca nu mi-as aminti cat de selectiv e interesat de cum merge justitia si cam cat il pupincurea pe baselu nu demult. Nu stiu, poate ca ne descurcam cu balacareala si acasa.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

4 gânduri despre „Scurt tratat despre cum sa ne facem de ras cu public

 1. Mai nou , a aparut parlamentul nostru autohton, proaspat instalat, validat si intrunit ,confiscat de catre bulisorii sistemului si care, noi am inteles foarte bine, vrea sa sugrume vocile critice si sa distruga libertatea de exprimare pentru a -si pune in aplicare planul diabolic. Un plan al hoardei de bulisori, pus la cale de epavele sistemului prin care isi negociaza interesele tacit si mascat, pe pielea noastra, sub umbrela unor asa zise laşe inventare de problematici jenante, de care ni s a facut lehamite sa le mai auzim poate doar sa le…pomenim…. In acelasi timp , parlamentul nostru mimand si dialogul cu salariatii ,ne indica indiscutabil gradul lor de periculozitate. Acest parlament al nostru , pe chipul caruia se citeste disperarea , vrea sa dea ceasul inapoi , cu mainile noastre, dupa modelul vremurilor amare pe care le traim.. Mai nou interesul lui este centrat pe libertatea de exprimare . Ceremonia de botez a bulisorilor se vrea intrarea intr o noua etapa moderna a politicii pumnului in gura , prin tehnica spalatului pe creier si a manipularii grosolane, o intrunire fastuoasa determinata de unele reactii care i-au luat complet prin surprindere si… ca de obicei evalueaza prost situatia … Indemnurile obsesive ale parlamentului nostru la intruniri frecvente , care evident nu au nicio legatura cu interesul nostru profesional, ci doar scopul de a unelti sistematic impotriva progresului si a unei reforme adevarate a sistemului, demonstreaza spaima acestuia de manifestarile noastre care sunt in continuare esentiale, in primul rind pentru a arata acestor cascadori ai plansului cocotati la putere ca aberatiile pe care le fac nu raman nepenalizate si ca noi salariatii cinstiti , aia pe care ei nu dau doi bani …vom reactiona ..in continuare… Sigur va veni si vremea noastra cand ne vom duce si noi mesajele mai departe …asa cum o fac sustinatorii adevarati ai democratiei…

  Apreciază

  1. …..sa nu uitam sa-i amintim pe marii absenti motivat ai intalnirii, sufletul parlamentului, care au avut cantare cu totii …la o alta masa…. dar, au trimis spre alinare niste poze cu…. fete mari !!!!

   Apreciază

 2. FELICITARI D- LUI LIICEANU! Filozoful Liiceanu a dus , intr o nuanta filozofica doar pe forma si nu pe fond, mesajul protestatarilor#REZIST la Bruxelles, care a adus României și românilor o simpatie fără precedent în istoria noastră. Mesajul de la Bruxelles, a fost primit cu brațele deschise de lideri importanți care au spus că valorile #REZIST sunt valorile care au creat Uniunea Europeană . Vicepreşedintele PPE a spus ca , „România este in Uniunea Europeană și Parlamentul European este parlamentul românilor. Românii trebuie să vină la Parlamentul European să ceară ajutor atunci când țara lor e în pericol” . Si cum parlamentul de la Bucuresti este confiscat… de cei care nu iubesc Romania avem libertatea , sa ne cerem dreptul la o viata normala si decenta intr o tara civilizata…indiferent de forma de exprimare …. si de cate ori avem ocazia..!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: