Politia va primi salariul de merit cu 4 luni inaintea penitenciarelor

Politia va primi salariul de merit cu 4 luni inaintea penitenciarelor

Ca urmare a presiunilor, negocierilor, protestelor organizate de liderii de sindicat din Politie, angajatii din MAI vor primi salariul de merit cu 4 luni inainte de data stabilita anul trecut. Deloc surprinzator pentru mine este ca angajatii din penitenciare nu beneficiaza de acelasi tratament ca si colegii lor din sectorul de aparare, ordine publica si securitate nationala.

Aceasta atitudine a guvernantilor ma determina sa-mi pun cateva intrebari:

 1. Ce se urmareste prin aceasta discriminare in familia ocupationala din care fac parte si penitenciarele?
 2. Trebuie sa fim mai incisivi in cee ace priveste revendicarea unor drepturi comune?
 3. Sunt PROTESTELE solutia rezolvarii problemelor sau preferam NEGOCIERILE pasnice?

Cert este ca, incepand cu luna viitoare, angajatilor din MAI, fata de angajatii din ANP, le vor ajunge in buzunare mai multi bani (10% din salariu x 4 luni) pana la intrarea in vigoare a legii salarizarii unitare.

Advertisements

3 thoughts on “Politia va primi salariul de merit cu 4 luni inaintea penitenciarelor”

 1. 1……am stat cu gura cascata si am asteptat sa moara capra vecinului pana am murit noi si ne- au luat vecinii capra! 2. Daca nu mai poti musca/dintii nu tii arata/ de dam timpul inapoi /stie domnul presedinte /parca mai aveam un dinte /incisivul din placinte /azi suntem flamanzi si goi/n- avem dinti nici pentru noi… /am ramas fara dantura / muscatura e…tortura/dar inversunati noi simtem / Vrem doar dinte pentru dinte ! ..3. Trebuie sa protestam pasnic prin ….tacere ….

  Like

 2. Sindicatele din Politie au demonstrat ca sunt o forta. Prezicatoarea Mama Omida spune razand ca s-a adeverit ca sindicatele din ANP. au “negociat” lamentabila cu fosilele ANP.: Gheorghe IFTINCA – director DMRU, doamna Claudia Ionica ZMEU – director DEA, domnul Dan MICLESCU – sef serviciu DCEAN. Ha ! Ha ! Ha !

  Like

 3. …Cand vom gasi un vorbitor de limba romana care sa ne reprezinte interesele atunci vom afla si raspunsurile la intrebarile puse….

  Like

Comments are closed.