Intalnire sindicate, directori generali, directori de peniteciare

Intalnire sindicate – directori de penitenciare

Joi, 23.03.2017, in intervalul orar 14:00 – 17:00, va avea loc la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) o intalnire intre sindicate, directorii generali ai ANP si directorii de unitati penitenciare. Intalnirea are scopul de a discuta problemele prioritare constatate la nivelul unitatilor penitenciare, in vederea identificarii de solutii pentru problemele puse in discutie.

Intalnirea dintre reprezentantii salariatilor si administratie este prima de acest gen de la infiintarea organizatiilor sindicale din penitenciare si are pe langa scopul ei principal si imbunatatirea relatiei de colaborare si comunicare intre partenerii de diaog social.

Nota Bene! Daca identificati probleme la nivelul fiecarei unitati penitenciare si considerati ca pot fi rezolvate in cadrul acestei intalniri, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0749137723 (in timpul sedintei doar SMS) sau pe pagina de facebook la ID: Cosmin Dorobantu.

5 comentarii

 1. Nu inteleg de ce trebuia sa se intalneasca directorul unitatii cu liderul de sindicat la Bucuresti. Dialogul normal se putea desfasura in unitate. Directorul putea fi dus la fata locului pe sectii unde nu exista toaleta, …. ! Cand vom vedea si rezultatele dialogului ? Ne-am saturat sa fim mintiti !!

 2. „…imbunatatirea relatiei de colaborare si comunicare…„
  un prim pas ar fi renuntarea la jigniri, insulte, comportamente agresive si prejudecati, din partea ambilor parteneri de dialog.

 3. Între un hoţ şi un prost, prefer hoţul!” – este declaraţia lui Ion Tiriac care a făcut turul mass media săptămâna trecută. Unii jurnalisti au identificat motive pentru care prostii cica ar fi de preferat, enumeram doar cateva: 1. Existenţa prostilor te face pe tine deştept. E drept, doar prin comparaţie…

  2. Dintre toate, spectacolul prostiei este singurul spectacol total: amuză şi îngrozeşte în egală măsură.

  3. Cu prostii nu te plictiseşti niciodată, pentru că prostia sa este infinită.

  4. Deşi sunt dispreţuiţi, proştii girează existenţa celor mai mari hoţi.

  5. Prostii sunt cei mai mari naţionalisti, pentru că prostia va fi mereu la ea acasă.

  6. Când eşti prostul satului, nu bate aşa la ochi, dar când eşti hoțul statului…

  7. Prostii au nobleţea şi generozitatea lor: de câte ori se întâlnesc cu hoţii, le dau şi vot… E adevarat, dar acum ne intrebam si noi de unde stii care-i hotul si care-i prostul . Pentru ca unii „caută cu îndârjire ” semne ale unei ipotetice redresări, alţii plâng că se prăbuşeşte cerul peste noi si ca nu e vina lor, dar avem o vorbă din bătrâni: „Mă, tu crezi că s-au întâlnit hoţii cu prostii?” Într-o discuţie în contradictoriu, grav este când cei doi interlocutori cred acelaşi lucru. Şi mai grav este când e adevărat …..Si atunci cine-s hotii şi cine-s prostii? Ufff , grea misiune pentru asta care imparte rolurile… sau …poate ar fi mai simplu sa-i deosebim după …. ” Cei mai mari proşti nu sunt decât hoţii care cred că nu vor fi prinşi niciodată „

 4. … un īntelept va gasi tot timpul unul mai īntelept ca el care sa- l asculte desi e curios ca cei care vorbesc cel mai mult au cel mai putin de zis…înseamna ca înteleptul rateaza toate ocaziile in care ar fi putut sa taca si probabil ca….neimpartasita întelepciunea nu exista….

Comentariile sunt închise.