Sinuciderea detinutilor, motiv de prostie la avocate blonde

Sinuciderea detinutilor, motiv de prostie la avocate blonde

Avocata preacinstitei Bica, condamnata la multa puscarie, lanseaza o duda. Toata presa sare si mi ti-i altoieste pe anepei c-ar fi cainosi. Acum vreo 3 ani aflandu-se un detinut in puscarie s-a intamplat ca i-au murit doi membri ai familiei. N-a cerut invoire, nici n-a primit. Acum cateva zile i-a murit un frate. A cerut invoire, n-a primit pentru ca n-a prezentat certificatul de deces. Drept urmare s-a sinucis.

Motiv pentru care avocata lu’ peste pretinde c-ar fi de vina sistemul penitenciar ca infractorii nu sunt langa familie la cele mai importante momente, unul fiind decesul. Asa e, doar ca situatia asta are o rezolvare simpla: vrei sa participi la evenimentele din familie, stai acasa. Nu mai furi, nu mai talharesti, nu mai omori. E simplu. Chiar si pentru avocata fostei procurorese Bica.

Dumneavoastra ce credeti? Ar fi trebuit conducerea penitenciarului unde s-a intamplat nefericitul eveniment sa-l creada pe cuvant in lipsa certificatului de deces si sa-i dea drumul intr-o invoire? De precizat ca potrivit datelor oficiale decesele n-au fost la 3 saptamani unul de celalalt ci la 3 ani.

2 thoughts on “Sinuciderea detinutilor, motiv de prostie la avocate blonde”

  1. Nu-i o problema sindicala cazul mentionat. Realitatea e prezentata de doamna avocat. Cunoastem mentalitatea managerilor repetenti.

    Like

Comments are closed.