Informari sindicale

Informari sindicale

Fiind duminica, si ceva mai mult timp pentru informari ambele site-uri sindicale fsanp.ro si snlp.ro incearca sa desluseasca firul evenimentelor recente in legatura cu schimbarile de la ministerul justitiei, chestiunea salarizarii, protestele si prioritatile pentru perioada urmatoare. N-ar strica daca si ANP sau MJ ar reusi sa comunice la fel de in detaliu si de direct. De citit, deci.

7 comentarii

  1. Extras pe vorbe din conferinta de presa a lui Becali, azi, 21.03:”…si s-a dus nasul meu la Bejan si i-a zis sa imi dea 30 de zile, si Bejan i-a zis ca haide, ba, las-o mai moale si mi-a dat 5 zile…si stateam de vorba cu Dan la Poarta Alba si ii spuneam sa respecte legea si Danut, o piticanie de om, asa, cica:” Da, dom’ Becali, asa este, stiti ca aveti dreptate? O sa dam de acum incolo si noi invoiri.”..Vulpe, care este o Vulpe sireata ca asa este el, militian, a dat comunicat in puscarii sa nu se faca programe educative, sa nu ia oamenii credite, ca sa ceara invoiri. dupa aia….fac acum plangere penala si cerere sa mi se comunice cati au murit in puscarii in ultimii 10 ani, de moarte si sinucidere…nu am vrut sa va spun pana acum, dar uite, sunt vicepresedinte, vizat judecator, la comitetul pentru drepturile omului…plangere penala pentru determinarea sinuciderii”. Drept pentru care, suntem nevoiti sa recunoastem public. Curat militian.

  2. Vinovatii sunt cei de la sanatate si educatie care si -au cerut mariri salariale discretionare si le-au si obtinut, politistii cei parsivi care au jucat la ofsaid , bineinteles comisiile cu influenta , ministerele puternice si cu mare influenta si nu in ultimul rand curentul care s-a creat cum ca sindicatele nu fac nimic… Jandarmii au si ei partea lor de vina ca au fost indecisi si ceva vina ar avea si ministrul de la MAI.

    Unde suntem noi acum ? Liderii nostri innascuti, pasionati ,inarmati cu pasiune, curaj si rezistenta ne indreapta ca somnambulii spre o prapastie in care vom cadea..

    Ce urmeaza? Nu vom muri, poate ca printr-o minune, uriasa involutie ne va asigura apoi o evoluție pozitivă pe viitor mai buna, căci nimic nu devoalează mai bine bazaconiile si anomaliile si nimic nu activeaza mai bine oamenii obisnuiti decât un dezastru cum este cel prezent… U Unde sunt politistii acum? Dorm linistiti ca au lideri puternici care ii reprezinta…

  3. Peste putin timp fostul secretar de stat, Sima(procurorul pensionar) va reveni in aceiasi functie!

  4. ….s-au spalat baietii pe maini si de data asta… Vadit se desprinde mesajul ascuns… ” un fleac i -am ciuruit”!

  5. Felicitări ! Știu că faceți eforturi foarte mari pentru noi. Mulțumim frumos. Spor în toate! Sa aveti putere de munca , le vom duce pe toate pana la capat, speram cu bine, noi avem incredere, in sfarsit ati pus piciorul in prag! Ma scuzati pentru off topic!!!!

  6. Domle presedinte, da ce facem cu salciile din delta, domle?? Cresc domle, cresc si face umbra la apa!!! E perdele de salcii,face umbra,omoara pesti,omoara fauna, trebuie taiate domle! Sa faca omu foc, sa sara scinteia, sa arda flacara, sa vina cu jarul ….si sa ramana odata cenusa aia….Doar e nevoie de cenusa. Cum pentru ce??? …. Materia asta cenusie sa ne pune pe ganduri….

Comentariile sunt închise.