Stam bine la bune intentii

Stam bine la bune intentii

Sindicatele ne informeza despre ce s-a mai discutat recent referitor la problemele personalului din penitenciare. Pe tema salarizarii au fost discutii si la Ministerul Muncii si la Ministerul Dialogului Social, si chiar la Camera Deputatilor. Toate bune la nivel de declaratii. Politicienii mustesc de bune intentii. Unii, mai rai, ar zice ca asta nu-i deloc un semn bun.

Advertisements

9 thoughts on “Stam bine la bune intentii”

 1. D-le ……, plimbarile dvs. , in detaliu, prin institutii ale statului nu sunt de interes ptr noi .Stim ca vreti sa dati o greutate aventurii dar nu ne intereseaza nici clasificarea dvs , a comisiilor in grade de influenta , si pentru asta veti primi o bila neagra din partea gazdei, si nici galeata de promisiuni si asigurari pe care o varsati la intoarcerea dupa fiecare intalnire. Nu ne impresioneaza nici macar semnarea Ordinului , ptr ca stim ca lucrul asta ar fi avut loc si fara participarea dvs, cum a fost de fiecare data … Sub balastul asta, pe care ni-l aruncati in fata se ascunde evident un nou esec al sindicatului… O seara buna!

  Like

 2. In timp ce Brigada Diverse isi flutura manutele umflate de muschi prin MJ, Brigada Divertis isi varsa oful in strada si lozinceste altora : In brate sa ne luam cu mainile unite/Noi nu vrem bani ….e stabilita /Doar munca noastra e mai diferita/ Vrem doar un dop si-o damigeana/ De prins un stol de fluturi pe spranceana… PS : Daca n-ai aripi degeaba dai din maini ! STOOOOOOP!

  Like

 3. “Prima impresie lasata a fost aceea a unui om cu experienta, dar care nu cred ca intelege foarte exact munca noastra, in schimb realizeaza ca muncim cel mai greu din tot personalul din Justitie” Cred ca dl ministru care este un profesionist si un fin cunoscator al speciei umane intelege foarte exact munca noastra si abia acum , dupa intrevedere , a realizat , de ce noua ne este asa de greu….

  Like

 4. “In acelasi timp speram ca domnul ministru sa fi inteles foarte clar dorinta noastra de a avea consultare reala pe tot ce inseamna act normativ cu impact asupra personalului de penitenciare si ca nu am glumit cu privire la consultarea pe statut. Acesta poate fi un prim motiv de conflict major daca domnul ministru va promova proiectul altfel decat in intregul

  Like

  1. …..de asta n-o sa ne iasa nimic niciodata! Incepem si terminam negocierile cu amenintari… Iar problema care- i framanta , pe autonumitii negociatori, de fapt e legata de statut si suna
   exact ca povestea Ordonantei 13….Domnii vor cu orice pret acest statut in forma actuala de proiect…jenant…Sper sa le strice cineva jucaria daca nu facem ceva noi pana atunci…

   Like

 5. Nu prea e de stat domnilor !!!!!! “Daea’l” nostru loveste din nou – auzi obraznicie – “aprobare legislație in ce priveste personalul din penitenciare doar după consultarea OBLIGATORIE cu organizațiile sindicale !!!!! ” Cineva isi bate joc tare de noi! Cine sunt astia????? Pe mana cui am ajuns?????

  Like

Comments are closed.