Majorari de 50% pentru directori si directori adjuncti

Majorari de 50% pentru directori si directori adjuncti

Azi, 14.03.2017, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a avut loc sedinta de consiliu de conducere in care s-a acordat pentru trimestrul I majorarea de 50% din salariul de baza, pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale directorilor si directorilor adjuncti de penitenciare.

Tabelul cu beneficiarii acestei majorari il regasiti AICI.

Anunțuri

6 comentarii

 1. La Arad ia 50ul doamna directoare SOVA CLAUDIA (NUMIRE
  DEFINITIVA ???). Nu stiam ca avem directoare, dar la cata cultura are anp-ul, mai vrem sa ne mearga bine … Nu zaietz pagadi

  1. Pai cred ca s-a inteles cu Dobrescu ca 1 trim. sa ia unul si 1 trim. sa ia alalt. Ca si asa pun tara la cale dupa program in birou la el. E si asta misiune speciala. Sintem o unitate desavirsita,sintem bucurosi si multumiti ca avem adjuncti merituosi. Doar asta conteaza.

   1. Ha-ha. Stiam ca ii plac timisorenii, dar nu ma gandeam ca se da la frageziciuni. Da de cand i-au picat lui Bala aerele din scaunul de dir.gen. isi invarte interesele doar loco. Vai de noi. La Arad tot timpul au contat interesele proprii si uneltirile, grupuletele si barfele. Daca esti un om normal si vii la muca sa iti faci treaba, nu esti nici de al unuia nici de al altuia esti considerat impotriva. Asta asa s-a perpetuat de ani,si de la conducere porneste pt ca permite sa se intample asa ceva. Se iau dupa barfe fara sa se intereseze de adevar. Bucurosi cei care au reusit sa se pensioneze.

 2. Reprezentantul anp ului la Galati e inclus in programul exclusivist de pensionare care cuprinde atributii pe functia de director 6 luni de zile , cu doua viteze incet si foarte incet plus bonusuri trimestriale de 50% ( nu ca n ar merita, ca doar a demonstrat „iuteala” in trei luni cat nu pot demonstra altii intr- o viata)….

 3. Procentul directorilor exceptionali / sistem este cam mare: de exemplu, la Galati, toti ofiterii este prosti, pentru ca ei au directori magnifici.

  Vreo 35 de directori / tara, mi se pare cam mult. In rest, nu mai lucreaza nimeni? Sau le vine totul de-a gata? Cum acorzi majorarea de 50% directorilor care au conditii de detentie mizere, pentru care platesti amenzi la CEDO pe banda rulanta?

Comentariile sunt închise.