Lui Tudorel i se cam vad prioritatile

Lui Tudorel i se cam vad prioritatile

Nu-si inchipuia nimeni ca Tudorica vine la justitie fara mandat ferm din partea pesedeilor, si nici n-am avut prea mult de asteptat pentru a ne convinge. Ordinul e clar: gratiere si daramarea celor care-i incurca pe penalii politici. Ca doar d-aia s-a si trezit susnumitul sa-si puna problema ca le-ar da o sansa sa demisioneze procurorului general si procurorului sef anticoruptie.

Sigur ca nici astia doi n-o sa se lase usor, dar nimeni nu se poate bate cu prostia sustinuta politic. Iar Tudorica asta cu figura lui de contopist o sa mearga pe burta ca soldatu’ sovietic si-o sa se detoneze eroic in buza parchetelor si a opozitiei din justitie, astia care-si mai permit sa miste in frontul pesedisto-aldist.

Anunțuri

3 comentarii

  1. ….Ca sa mergem drept pana la capat ..sa nu uitam sa amintim ca si CCR-ul functioneaza si el tot in statul de drepti….. Asa ca…. ne putem permite sa avem fantezii…

  2. Hai sa vedem totuși pădurea de copaci, sa mai lăsam propaganda macovista și sa nu i consideram pe șefii de la PG și DNA eroi în lupta anticorupție….tocmai i-a prins CCR cu ditamai abuzul constituțional, prin anchetarea deciziei politice, chipurile pe motiv de nus ce obscure interese de scoatere a penalilor. Și nici nu-i vorba de damnarea lor, ca nu sunt niște martiri, ci doar niște sinistre instrumente bolșevice de forța. Dacă trăiam intr-un stat de drept și nu de drepți, ar fi fost demiși in momentul imediat următor apariției motivării deciziei Curții. In rest, pe Dâmbovița curg valuri de democrație și măriri salariale, in uralele gloatei flămânde și înjurăturile tinerilor călători CFR pe banii statului.

  3. …acu o saptamana pompa ozon in democratie ..acu vad ca dorelu ‘nostru taraie ditamai nucleara dupa el… E incurajatoare doar faza cu detonarea…. In rest ….o luam iar ,si iar ,si iar….. de la capat…. Sa speram totusi ca a fost o exprimare neinspirata a domnului ministru….

Comentariile sunt închise.