Penitenciarul Gherla: Concursul de ofiter educator fraudat cu intentie

Directorul economic al Penitenciarului Gherla in vizorul procurorilor

Directorul economico-administrativ al Penitenciarului Gherla, comisar sef de penitenciare Constantin Dumitru se afla in vizorul procurorilor din cauza unor contracte si lucrari derulate in Penitenciarul Gherla. Exista zvonuri potrivit carora acesta ar fi deturnat fonduri publice pentru a monta ferestre termopan la detinuti intr-o cladire de patrimoniu national.

Faptele comisarului sef de penitenciare Constantin Dumitru ar fi fost depistate de doamna Ani Dumitrache, sefa Directiei de Audit Public Intern din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) in urma unui control efectuat la Penitenciarul Gherla. Comisarului sef de penitenciare Constantin Dumitru nu se alfa pentru prima data in vizorul unor organe de ancheta. El este suspicionat ca ar fi favorizat un candidat sa promoveze concursul de ofiter MSU organizat la Penitenciarul Targu-Mures.

Constantin Dumitru a declarat ca nu este chemat la DNA si ca nu are cunostinta de vreun dosar penal intocmit pe numele acestuia. Cert este ca comisarului sef de penitenciare Constantin Dumitru este chemat in data de 14.03.2017 la Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) pentru a fi cercetat de comisia de disciplina.

Anunțuri

3 comentarii

  1. Pe de o parte ppl au conditii mizerabile de cazare si vine Curtea Europeana a Drepturilor Omului sa ne sanctioneze si pe de alta parte cand creezi conditii umane vine procurorul peste tine… Ce cauta detinutii in cladiri de patrimoniu national ?

  2. INDIVIDUL DE MAI SUS MITICA fara frica cum se autointitula el vara trecuta a avut conflicte de munca cu fostul director POP . cu alti 6 ,7 ofiteriiar mai nou cu agenti din subordine iar pe unii agenti i./a folosit in construirea casei personale din Ocna D ej iar in ce priveste moralitatea cu toate ca a avut concedii medicale fara numar si/a acordat 3 sau 4 mariri de salar cu 50% din care 2 consecutive asa ca f multa lume din peniteciarul Gherla este de acord sa plateasca cu virf si indesat pt toate in numele tuturor pe care i/ a neidreptatit

  3. …comisia de disciplina a devenit peste noapte constitutionala sau il cheama pe domnul doar asa ca sa il sperie putin si ca anp ul sa bifeze un act de corectitudine in tandem cu mimarea exigentei si interesului pentru respectarea legii..cum e OBICEIUL …..Si , cine sunt expertii in abaterea disciplinara a domnului care cerceteaza fapta pe fondul ei, ca nea vulpe a zis ca de astia nu prea avem….. Nu mai conteaza , de compatimit e trista soarta a acestui om… care va fi in curand pecetluita de „sprancenele ridicate ” anp-iste prin sanctionearea cumplita cu inca o stea..in frunte de data asta- ca, na..ce -ti da scris in frunte ti-e pus-…si…duca-se pe pustii…. o imputernicire cu forta de 6 luni , pe o functie de director de puscarie , offf…pentru o amarata de pensie cu prea multe zerouri….conform TRADITIEI …Uf, un pic deprimant, nu-i asa?

Comentariile sunt închise.