In memoriam

In memoriam

Un ofiter educator de la Poarta Alba s-a sinucis. Conducerea ii facuse o plangere la parchet si il tot sicana. Aceeasi conducere care favorizeaza pe fata detinuti si ale carei abateri le ignora cu gratie ANP desi le consemneaza prin rapoarte. Aceeasi conducere care, in cel mai rau caz, se pensioneaza cand e prinsa cu mata-n sac.

Nu mai spun ca-i vedem invitati pe la parangheliile ANP in calitate de pensionari care au servit cu abnegatie sistemul penitenciar, au luat de la detinutii bogati ca sa dea propriilor persoane in schimbul unor permisii, castiguri si locuri de munca dubioase. Dinca e inca bine si e optimist. Scandalul scriitorilor din penitenciare a fost uitat. Urmasii lui la fel.

In incheiere, mesajul colegilor:

Colegul nostru a trecut in nefiinta, mult prea devreme, nefiresc si, poate, neimpacat cu sine, ori cu noi, ceilalti care poate i-am facut neplaceri sau necazuri. Un om minunat, un profesionist, o pierdere pentru toti si toate. Sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 

Anunțuri

4 comentarii

  1. Sa-l aiba pe constiinta nimicurile astia care i-au facut plangere, Se vad Dumnezeu cand sunt pe un post de conducere, oameni ,,mici” incapabili sa judece sa fie echilibrati si sa prevada urmarile propriilor actiuni. Sa-i bata Dumnezeu.

Comentariile sunt închise.