ANP | Consiliu de conducere pentru majorarea de 50%

ANP | Consiliu de conducere pentru majorarea de 50%

ANP convoaca un Consiliu de conducere pentru data de 14.03.2017 incepand cu ora 13.00, unicul punct pe ordinea de zi fiind acordarea majorarii de pana la 50%. Sifgur ca nu s-a rezolvat intre timp problema modului in care aceasta majorare se acorda, dar in asa situatii ANP merge inainte voios cvu stangul pe toba.

One thought on “ANP | Consiliu de conducere pentru majorarea de 50%”

 1. ANP supune dezbaterii publice in proiectul privind normele metodologice care reglementează condițiile de acordare, în anul 2017, a majorării de până la 50% din salariul de bază >

  In sensul prezentului proiect prin familie se intelege mama, tata, fiu,fiica, nepot ,nepoata, cumatru , cumatra, cumnat, cumnata, frate, sora ,fin,fina, unchi, bunic, bunica, nepot, nepoata ,amanta,amant , colegi de scoala , de pahar , prieteni si tovarasi de interese…etc

  Conform art. 3, sunt considerate lucrări de excepție, lucrările:

  a) efectuate în vederea realizării unor obiective cu impact ridicat asupra organizării și funcționării exclusive a structurilor de familii din sistemul administrației penitenciare;

  b) care impun efectuarea unor activități cu un grad ridicat si specializat in obedienta.

  c) sunt realizate in grupuri organizate infiintate pe clase de rubedenii in vederea elaborarii unor proiecte, privind satisfacerea nevoilor materiale si financiare ale familiei, respectiv pe functia economica – care presupune acumularea unor venituri suficiente pentru intreg colectivul familial .

  d) care presupun o documentare complexă in vederea obtinerii si gestionarii unui volum mare de informații care pot pune in pericol activitatile structurii de autoritate din cadrul familiei.

  e) care contribuie la identificarea si obținerea de noi surse de creștere a veniturilor familiei.

  Potrivit art. 4, sunt considerate misiuni speciale:

  a) activitățile directe desfășurate cu persoanele din familie cu scopul intaririi functiei de solidaritate si unitate familiala precum si cele de asigurare a durabilitatii prin continuarea acestei forme de asociere, vizibile in conditiile disparitiei prin pensionare a unuia din membrii familiei .

  b) activitățile care implică identificarea unor riscuri deosebite la siguranța financiara a familiei precum si asupra status-urilor si rolurile membrilor familiei.

  c) activitățile cu un grad de complexitate mare ce vizeaza functionarea si organizarea gospodariei comune proprii a intregii familii pe baza bugetului comun de venituri si cheltuieli astfel incat sa se asigure si sustinerea urmasilor prin realizarea lor.

  Like

Comments are closed.