Tudorel lucreaza

Tudorel lucreaza

Tudorel Toader, ministrul justitiei, lucreaza la modificarea legislatiei penale, iar peste vreo 6 saptamani o sa vedem ce s-a produs sub bagheta domniei sale. Foarte bine. D-aia e ministru. Sa modifice daca e de modificat. Important e sa nu umble si dumnealui cu soparle ca Ciordache ala pe care tocmai l-a inlocuit in urma scandalului ordonantelor nocturne.

9 comentarii

 1. Facem aici, pentru ca nu avem un articol la tema, urmatorul apel catre dl. DG, Marius Vulpe. Si anume, sa nu se joace cu focul. Avem informatii despre abuzuri in legatura cu mutarile personalului. Facem un apel la dl. DG imputernicit sa aibe foarte mare grija pe relatiile dintre garnizoanele din sud-est Muntenia, Iasi, relatia DMRU si detinuti pe traseul Iasi-Gherla, garnizoana Craiova si altele. Si inca ceva. Ii recomandam sa aiba mare grija cu telefonul personal si continutul acestuia. Eventual, sa il foloseasca precum un bun propriu si sa nu se mai laude cu el. Cu continutul telefonului, adica. Vrem sa spunem ca noi, de obicei, nu procedam astfel. Dar, pentru ca dl. DG ne este simpatic, deocamdata, spre deosebire de predecesorul, dam dovezi de prietenie dezinteresata si nu trecem la politica bau-bau-lui. Atat. Speram ca dl. DG imputernicit sa citeasca acest mesaj.

  1. Stimata doamna nu-i normal sa actionati astfel. Normal ar fi sa-i demonstrati directorului ….. ca sunt solutii pt. mai bine. Cedam mult prea usor in fata neajunsurilor provenite din indolenta managerului.

 2. D -le Presedinte, avem o problema pe la unitate. Ne confruntam de cativa ani cu supraaglomerarea. La financiar, stam 7 intr- un birou foarte mic si inghesuit. Sindicatul are doua birouri pe care le tine incuiate si nu le foloseste niciodata. Am intrebat de nenumarate ori la dir unitatii despre cele doua birouri si ni s -a spus ca a primit dispozitie scrisa de la dvs sa nu le dea la nimeni. Ne-am facut curaj si indraznim sa va rugam , daca se poate bineinteles ,sa binevoiti a aproba si dispune directorului de unitate deblocarea,macar a unuia dintre spatii, pentru a putea sta si noi ca oamenii in birouri ,ca ne chinuim in fiecare zi. Daca ne lasati un nr de telef. va putem contacta. Mai sunt si alte birouri in situatia asta dar nu indraznesc sa va contacteze. Am inteles ca si alte unitati au astfel de pb. Va rugam ajutati-ne! Va multumim din suflet!

  1. Doamna, ceea ce va spune directorul este o jumatate de adevar. Sindicatelor le trebuie asigurate spatii pentru a-si desfasura activitatea. Directorul dvs., daca vrea sa va ofere conditii normale de lucru angajatilor, ar trebui sa ideintifice spatii libere, sau daca nu are sa construiasca, si nu sa arunce pisica la sindicat in curte.

   1. D-le Cosmin, daca sindicatul nu vrea si ma trimite la director care nu are spatii si nici nu vrea , eu ce fac? Unde sa cer ajutor? Cine imi apara dreptul pentru conditii decente la locul de munca?

   2. Doamna, puteti sa va retrageti de unde vreti. 1. Nu stiu din ce penitenciar sunteti. 2. Nu stiu la ce sindicat sunteti.

   3. D -le Dorobantu, spuneti ca sindicatelor le trebuie asigurate spatii pentru a-si desfasura activitatea. Ne puteti enumera activitatile pe care le desfasoara sindicatele in birourile special amenajate ? ….pentru ca aceeasi sit este si la mine la unitate…

Comentariile sunt închise.