Doua barfe sa-ti mai spun despre salarii si pensii

Doua barfe sa-ti mai spun despre salarii si pensii

De cateva zile, circula prin penitenciare doua barfe care se lovesc de timpanele angajatilor, de la cel debutant, pana la cel cu pensia-n buzunar. Toti vorbesc, in functie de interese, fie despre majorarea salariala, fie despre modificarea legii pensiilor speciale. Dialog putin, vorbe putine: “Ne mai dau si noua astia ceva?!” sau “Schimba astia legea pensiilor?!” Ca lider de sindicat, le raspunzi oamenilor, ca, deh… zic dup-aia ca ti-ai luat figuri si-ti auzi vorbe: “Ce ma, s-a ajuns si X?!

Barfa 1: SALARIUL

Pana la elaborarea legii salarizarii nu se va mai opera nicio crestere salariala.

Barfa 2: PENSIA

La momentul actual nu exista niciun proiect de modificare a legii pensiilor speciale.

P.S. As fi vrut sa scriu un articol pe alta tema si anume: “Actiunea de a linge mana sefului si rezultatele ei”, dar mi-am zis: “Avem timp pentru toate si pentru toti. Doamne ajuta!”

Anunțuri

4 comentarii

  1. „Ca lider de sindicat, le raspunzi oamenilor, ca, deh… zic dup-aia ca ti-ai luat figuri si-ti auzi vorbe: “Ce ma, s-a ajuns si X?!” Cred ca nu trebuie sa renuntati la crezul dvs pentru a-i multumi pe altii si sa nu uitam ca ..de fiecare dată când apare un om inteligent îl recunoşti după faptul că toti clampanitorii se aliaźa împotriva lui…

  2. D-le administrator ne poate spune sindicatul cu sporul nostru de studii ce se mai aude? Multumim frumos.

Comentariile sunt închise.