ANP | Consiliu de conducere

ANP | Consiliu de conducere

Azi, Consiliu de conducere la ANP. S-au discutat ceva imputerniciri, schimbari din functie si foarte mult pe tema deficitului de personal si a organizarii concursurilor pentru ocuparea functiilor vacante.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

9 gânduri despre „ANP | Consiliu de conducere

 1. Cu toata stima, mi se parea mult mai normal ca testarile psihologice sa fie facute descentralizat.
  Adica daca eu doresc sa dau concurs la Penitenciarul Aiud, sa fiu testat acolo, nu la Timsioara sau in alta parte…
  Proasta organizare. Iertati-ma, dar asta consider!

  Apreciază

  1. Traiane, chiar daca psihologicul si examenul propriu zis va fi la Baia Mare, Botosani,Craiova….etc, de ghilotina tot n-ai sa scapi! O sa te gaseasca si-n gaura de sarpe… Daca te gandesti la distanța s-ar putea intr-adevar sa scapi ceva mai ieftin…Si oricum iti bati gura degeaba , ca nu -i pasa nimanui de ce vrem noi.. si de lucrurile normale… in general…Intreaba si tu pe la sindicate…poate rezolva astia ceva…ei sunt f operativi ….la raspunsuri…

   Apreciază

 2. Vis a vis de ceea ce s-a discutat in CC legat de concursuri… Ceea ce trebuie descentralizat (testarile Psihologice), se face centralizat (Rahova, Timisoara, Iasi), desi exista resurse – chiar si in DRS, care sa sPrijine SPsP, iar ceea ce trebuie centralizat (comisii de concurs) se face descentralizat.

  Apreciază

 3. Loredana Corduneanu, Şef SPsP – „Doar pentru funcțiile din economico-administrativ, testările durează cel puţin o lună şi jumătate, fiind înscrişi peste 200 candidaţi”. 33 zile pentru a testa 200 persoane. 6 persoane pe zi…vor sa ii trimita pe luna?

  Apreciază

   1. Eu comentez pe marginea afirmatiei d-nei Loredana Corduneanu, Şef SPsP – „Doar pentru funcțiile din economico-administrativ, testările durează cel puţin o lună şi jumătate, fiind înscrişi peste 200 candidaţi” Faceti d-voastra calculul..Ies 6 persoane pe zi. E simplu. Daca sunt 80 pers testate pe zi atunci cei „peste 200” de candidati ar termina testarile in 3 zile. Cred ca d-na Loredana Corduneanu, Şef SPsP nu stie matematica sau intentionat a strecurat o soparla.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: