Concursurile din sistemul penitenciar au fost reluate

Concursurile din sistemul penitenciar au fost reluate

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a anuntat reluarea consursurilor pe site-ul oficial al institutiei. Pentru intrebari si nelamuriri cu privire la concursurile organizate in penitenciare, sau orice alte problem legate de admiterea in sistemul penitenciar, ANP a pus la dispozitia persoanelor interesate un profil de Facebook.

8 thoughts on “Concursurile din sistemul penitenciar au fost reluate”

 1. Am onoatea sa va salut. Ma numesc Enescu Dan Aurelian. Sunt un fost subofiter al M Ap N. Sincer ma intetesa intetrseaza posturile scoase de d voastta. Imi puteti da si mie pasi care trebuie sa ai urmez. As ramame dator. Multumesc.

  Like

  1. – pasul 2- d l Enescu Dan, sunteti perfect pentru sistemul nostru, va uram bun venit in mijlocul nostru, sunteti ceea ce noi cautam, examenul e doar o formalitate , doar prezenta e obligatorie!!!! pasul 1 -Detaliile pentru formalitatile de angajare le gasiti la biroul de resurse umane de la cea mai apropiata unitate de locuinta dumneavoastra! Noi va asteptam urgent, nu vrem sa va pierdem, avem nevoie de oameni ca dvs!

   Like

  2. …daca va intereseaza posturile astea ale noastre e bine mai intai sa sunati la 112! o sa va arate toti pasii ,o sa va faceti bine.. si o sa va treaca….Mai bine sa ne fiti recunoscator decat sa platiti cu vf si indesat toata viata “datoria.”..

   Like

Comments are closed.