VIDEO | Situatia din penitenciare - invitat Florin Schiopu, presedintele FSANP

VIDEO | Situatia din penitenciare – invitat Florin Schiopu, presedintele FSANP

ANP se confrunta cu lipsa personalului din penitenciare si tendintele sunt descendente pentru ca sunt oameni care ies din sistem prin pensionare (media de varsta este de 40 de ani), iar cei care vor sa vina in sistem sunt tot mai putini (la scoala nationala de la Targu Ocna au ramas neocupate 40 de locuri anul acesta).

15 thoughts on “VIDEO | Situatia din penitenciare – invitat Florin Schiopu, presedintele FSANP”

 1. E normal sa nu se ocupe locurile la snpap daca ne prezentam asa…. si va fi si mai rau. Cine- i nebun sa vina? ori vrem sa i atragem pe oameni ori sa i fugarim? de notat ptr conferinta nationala…si de stabilit raspunsul la intrebare. poate ca ar trebui sa incepeti chiar cu asta….ca sa nu mai pierdeti vremea aiurea…

  Like

 2. unde dai si unde crapă….psd-ul comandă TVR-ului, cu materialului clientului, o emisiune politică …şi a ieşit,na pozna…. una…. folclorică…

  Like

 3. Acest interviu de la TVR 1 – de importanta istorica – va fi reluat de emisiunea lui Eugenia Vodă la “Profesioniştii” ; înainte, in pauza si dupa filmul ” Mincinosul” de Paul Goldoni ; si diurn între emisiunea “Vorbeşte corect “si “Viaţa Satului”… .

  Like

  1. Omu’ cu camasa vorbeste de persoane “propozabile” care se vor pensiona;mai zice el ca agentii debutanti ii vor supraveghea pe aia definivi…..Nu mai #rezist.Je suis ….orice!

   Like

   1. mai zice ca penitenciarele private nu sunt profitabile pentru ca trebuie sa -si produca haine si sa spele rufe…..

    Like

 4. “NE UITĂM,DA? NU M-APUC SĂ FAC PREZENŢA, E TOATĂ LUMEA SPER…. ” bă, pe bune, vă cam meritaţi soarta….!!!!

  Like

 5. Daaaaa, asa eeeeee! Uraaaaa! Eu tin cu TVR 1! Ai ce vedea baaaa! Banciu,Banciu ala cu accent parizian e pe locul 2!

  Like

  1. Băăăăi ….ăştia de la TVR 1 au dat lovitura…. rup audientele ….sa dea naiba…. au dat ratingurile peste cap …ptiu…ce noroc a dat peste ei….

   Like

Comments are closed.