Paul MARGINEAN, poznasul ”de parnaie” smecherit mecanic cu glume citite pe etichetele de pufuleti mi-a dat replica

Paul MARGINEAN, poznasul ”de parnaie” smecherit mecanic cu glume citite pe etichetele de pufuleti mi-a dat replica.

Domnul Sorin DUMITRASCU i-a dat astazi posibilitatea domnului Paul MARGINEAN -membru specialist in comisia de concurs pentru ocuparea postului de ofiter educator de la Penitenciarul Gherla – de a recurge la exercitarea dreptului la replica. Informarea corecta a celor 18.500 de cititori ai articoului “PENITENCIARUL GHERLA: CONCURSUL DE OFITER EDUCATOR A FOST FRAUDAT” de pe site-ul http://www.penitenciare.info reprezinta un obiectiv al echipei care administreaza acest site.

Domnul Paul MARGINEAN, in replica sa, ne-a facut o scurta descriere a istoriei neagre, postbelice a Romaniei, aducand in discutie tarele sistemului comunist in perioada sa de inceput, la scurta vreme dupa ocuparea tarii noastre de catre comunisti. Facand o analiza pe text, constat ca domnul Paul MARGINEAN s-a asociat elitelor, intelectualitatii, clerului, iar pe noi (Cosmin DOROBANTU si Florin SCHIOPU) ne-a asociat purtatorilor de cizme sovietice care am umplut penitenciarele de oameni “nevinovati”.

Introducerea replicii domnului Paul MARGINEAN mi-ar fi smuls o lacrima daca domnia sa ar fi fost victima unui abuz, ci nu ar fi fost chiar el in persoana abuzatorul incaltat in cizmele autoritatii functiei cu al caror caramb a lovit in plex norma de drept (Art. 35, alin 5 din OMJ 2478/C din 12 octombrie 2010 stipuleaza: (5) Pentru proba scrisă se elaborează minimum două variante de subiecte.).

Daca tot a uzat domnul Paul MARGINEAN de dreptul la replica, ar fi trebuit sa ne explice care a fost motivul real pentru care domnia sa nu a facut DOUA VARIANTE DISTINCTE de subiecte si a ales sa devina sarcastic cand i-a fost atrasa atentia ca a incalcat Regulamentul de concurs. Gluma pufuleteasca fiind: “Pai ce, nu sunt doua variante?”

Inchei articolul cum si-a incheiat replica Paul MARGINEAN, poznasul ”de parnaie” smecherit mecanic cu glume citite pe etichetele de pufuleti:

Situatia mentinerii celor doua subiecte comune pe ambele variante poate naste SUSPICIUNEA ca:
1. Subiectele erau stiute de vreun candidat si trebuia neaparat sa apara in ambele variante
2. Membrii comisiei nu au avut capacitatea de a elabora 12 subiecte diferite
3. Membrii comisiei nu cunosteau prevederile Regulamentului de concurs

Raspunsul ni-l va da Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Anunțuri

21 de comentarii

 1. D-le Cosmin, pe blogul asta sunt unii din categoria aia… ” nu citesc dar isi dau cu parerea la greu”….Nu vrem sa- i vedem prea des. Se poate face ceva?

   1. ne place atitudinea astea a dvs , e foarte corecta ,dar sunt unii aroganti care devin agresivi in limbaj, ne duc in eroare, cum sa facem sa le atragem atentia si sa mai si inteleaga…?

   2. Cu timpul vor învață ca acest site le este util, atâta timp cât este gestionat cu buna-credință.

   3. Corino, nu fi rea,”ciocolata este-a mea,nu o dau la nimenea”(Genius)!Deja mi-ai atras atentia!

  1. Cori draga, la tine e telecomanda. Pune pe altceva. Lasa astea cu „hotii si vardistii” ,unde e si din astia care n-au inteles paradigma cognitiva.
   Este-un serial la moda, cu Bosforul si cu haremul.

   1. dragă gogule, ” Un om isi arata maretia prin felul in care îi trateaza pe cei mici” Thomas Carlyle

 2. Nici la concursul de educatori de la Satu Mare nu au fost mai breji. Nu este posibil sa dai la note diferente de 0,01 iar la contestatie sa sa acorzi aceasta diferenta. Pai ce au mai luat in calcul o virgula sau ce a putut reprezenta acest 0.01

  1. Si-a pus cineva problema ca tocmai aceste diferente mici intre cele doua comisii (lucru destul de rar) arata ca au facut o grila buna de corectare? La prima proba sunt 3 corectori, la a doua sunt doar 2, din cate stiu.. Iar faptul ca sunt note asemanatoare intre candidati, asta se intampla la multe concursuri.

 3. Acest OMJ trebuie schimbat urgent! Din pacate, miscarea sindicala primeste palma dupa palma sau mai exact: „ne doare-n ….bip ( completati voi cu expresia foarte uzitata in sistem) ….ciocu’ mic, noi suntem la putere”, ar spune niste smecheri de directori, presedinti de comisii – trebuie sa recunoastem ca specialistii sunt niste marionete ( care, indubitabil, trebuie trasi la raspundere).

  1. Acelasi lucru semnalam si noi de cel putin 1 an de zile. REGULAMENTUL DE CONCURS trebuie schimbat. NU este PREDICTIBIL.

 4. Decat sa va dea drept la replica si sa-si consume energia scuzandu-se, mai bine depunea tot efortul sa nu se ajunga aici. Si eu am dat un concurs recent si nu am o parere buna despre aceste concursuri.

 5. Ce bine le zici tu, mai Cosmin…cum le stii tu pe toate…cat de bine iti sta in rolul de justitiar, de aparator al clasei oprimate…pe masura ce iti citesc textele, atat de inteligente, scrise cu atata talent, atat de transante, beligerante, cand vad cat de sigur esti pe tine si pe tot ce sustii cu atata convingere, cat de mult iti place sa te lupti cu raufactorii, sa ii demasti, sa faci dreptate, sa faci „curatenie” in sistem, pana ramane totul imaculat, ma cuprinde o emotie puternica…te rog mult opreste-te pana nu mi se face rau, ai mila de mine…

  1. Dar vai, daca ti-e rau ia o aspirina, duduie! Da-i o pastila de eutanasiat sarcasmul din fasa si lui Paul Marginean!

   1. Mai bine incercam mai intai pe tine pastila in cauza, tu ai avea curajul necesar, ca doar iti asumi multe, nu ti-e teama de nimic… Daca functioneaza la tine, le dam si altora, cu probleme similare.

   2. Dom ‘Cosmin,ce norocos sunteti dle! Aveti admiratoareeee! „Ma iubeste femeile si e moarte dupe mine!”(M Margineanu,a nu se intelege altceva)

Comentariile sunt închise.