Presedintele comisiei de concurs de la Penitenciarul Gherla, Alin-Sorin FETCHE, isi motiveaza lamentabil neregulile

Presedintele comisiei de concurs de la Penitenciarul Gherla, Alin-Sorin FETCHE, isi motiveaza lamentabil neregulile

Presedintele comisiei de concurs pentru ocuparea postului de ofiter educator de la Penitenciarul Gherla, Alin-Sorin FETCHE, isi motiveaza lamentabil neregulile descoperite de organizatiile sindicale din penitenciare inaintea si in timpul derularii probei scrise a concursului.

– Domnule Alin-Sorin FETCHE, daca si dumneavoastra ati ajuns sa interpretati legi, s-alege praful de sistemul penitenciar!

– Doamna director Ioana MORAR, trimiteti-va subalternul (Alin-Sorin FETCHE) la un curs de formare profesionala pe LOGICA si putin DREPT! Indicat ar fi sa-l tineti acolo cativa ani, pana la pensie. In felul acesta scapati sistemul penitenciar de interpreti de drept lautaresc.

– Doamna director Ioana MORAR, de la “bastonase” si despartirea in silabe: “ma-ma, ta-ta” cu care ii invata pe detinuti cei ca Alin-Sorin FETCHE si ca membrii specialisti din sectorul pe care il conduceti si pana la emiterea de puncte de vedere pe interpretarea art. 35, alin 5 din OMJ 2478/C din 12 octombrie 2010, care stipuleaza ca: (5) Pentru proba scrisă se elaborează minimum două variante de subiecte. este o diferenta de 4 ani de studiu la Facultatea de Drept.

Presedintele comisiei de concurs pentru ocuparea functiei de ofiter educator,  Alin-Sorin FETCHE, absolvent al Facultatii de Matematica in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, fost civil la Penitenciarul Gherla si in prezent director adjunct interventie psiho-sociala la aceeasi unitate penitenciara, a dobandit rapid apucaturi de jurist, de-i face pe lucratorii de la DCEAN-ANP sa tremure pe scaune, de teama ca acest vulgarizator al normei juridice le-ar putea lua locul in orice moment.

Distinsi cititori, priviti interpretarea lui Alin-Sorin FETCHE, izvorata din putul gandirii lui de matematician de-o inteligenta photoshopata: “… decizia membrilor specialisti ca aceste subiecte sa fie mentinute pe cele doua variante, s-a facut cu respectarea prevederilor legale, IN FAPT, neexistand interdictii in acest sens.”  screen-shot-2017-02-21-at-19-59-41

– Domnule Alin-Sorin FETCHE, in fapt si-n mintea dumneavoastra nu or exista interdictii in acest sens, dar IN DREPT exista. Art. 35, alin 5 din OMJ 2478/C din 12 octombrie 2010 va obliga sa elaborati doua variante. Intentia legiuitorului a fost sa elaborati doua variante distincte, nu doua varainte care sa fie asemanatoare in proportie de 50%. Matematic aveti dreptate, dumneavoastra ati elaborat doua variante, insa art. 35, alin 5 din OMJ 2478/C din 12 octombrie 2010 va obliga la o anumita conduita, si anume: sa elaborati doua variante distincte. Chiar daca OMJ 2478/C din 12 octombrie 2010 nu va interzice expres sa folositi aceleasi subiecte in ambele variante, o interpretare logica a art. 35, alin 5 din OMJ 2478/C din 12 octombrie 2010 v-ar fi scos din penibilul situatiei.

Dilatarea cerebrala care a survenit in urma redactarii raspunsului catre organizatiile sindicale nu va absolva de vina, ci din contra, demonstreaza ca putul gandirii dumneavoastra este destul de secat, pentru ca, ce-a izvorat din el, este o porcarie fara sens in lungul proces de tampificare al concursurilor organizate de Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP).

Anunțuri

8 comentarii

  1. Domnul Fetche nu s-a bucurat de atata atentie de cand s-au schimbat din mers conditiile de concurs pt directorii adjuncti introducandu-se si specialitatea MATEMATICA tocmai la sectorul educatie si interventie psihosociala. Se va pensiona si el cu minim 10 000 lei pensie. Sotia e bine si ea… a trecut la ofiteri luand examenul de ofiter psiholog. Toate se potrivesc nesperat de bine pentru unii sau sunt prea multe coincidente? Interpretarea si raspunsul sunt extrem de neprofesioniste si jenante… Sa vedem de unde vine salvarea…

  2. Acest director e din gasca lui Feodorof! La intrebarea punctuala adresa personal domnului DG: ” Ce masuri ati luat impotriva celor care se fac vinovati de nereguli semnalate la concursuri?” , acesta mi-a raspuns ca nu poate lua masuri ca riscam sa nu mai avem doritori sa faca parte din comisii ( si am inteles foarte bine pentru ca am ascultat inregistrarea de cateva zeci de ori). Vorba romanului „Pestele de la cap se impute”

    1. si eu am ascultat inregistrarea si intr -adevar dl. Vulpe Marius .directorul unei administratii subordonate Ministerului Justitiei ,incurajeaza si sustine organizarea concursurilor frauduloase ,cu alte cuvinte, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca admisii se cunosc dinainte.. Deci ….liber la hotie! Naucitor..nu- i asa? Si atunci …….despre ce vorbim?

Comentariile sunt închise.