Salariul grefierilor majorat cu aproximativ 1000 de lei. Penitenciarele raman pe loc.

Salariul grefierilor majorat cu aproximativ 1000 de lei. Penitenciarele raman pe loc.

De cateva zile circula prin penitenciare un zvon potrvit caruia salariul grefierilor (nu mai vorbim de cel al judecatorilor) a fost majorat cu aproximativ 1000 de lei. Modificarile salariale ale grefierilor s-ar fi produs “in tacere” si par a inlatura inechitatile salariale dintre angajatii nou incadrati si cei cu vechime.

Aceasta situatie a produs un val de frustrare in randul angajatilor din penitenciare, care considera ca, in scurt timp, salariile lor vor fi egalate de salariul minim pe economie. Prin urmare, salarizarea angajatilor din penitenciare ar trebui repusa pe ordinea de zi a clasei politice. Avem statut special, dar nu mai simtim ca suntem tratati deloc special.

Anunțuri

7 comentarii

  1. Legea 293 prevede ca avem posibilitatea sa putem lucra si in alt domeniu , pe alti bani decat de la Bugetul Statului.Asa ca la munca stimati colegi !Va sugerez sa invatati limbi straine, cu precadere cele mai putin obisnuite la noi, mai exact rare -chineza, poloneza, limbile nordice, araba, rusa, urdu, pashtu, etc.Se platesc 100 euro pe zi de catre angajatori plus cazare si masa. In ziua de azi engleza o stie mai toata lumea!

  2. În sfârsit …. recunoaste toata lumea ca numai doamnele pot face minuni la justitie…..!!!!!

  3. Magistratii prin sentinte isi dau si cei 18% pentru egalizare si 20% pentru adminstriatia publica locala. De ce? Pentru ca ei pot!

  4. pai fara suparare, cand vreti in familia ocupationala: aparare si siguranta nationala cand vreti la ” justitie” . Cu fundul in doua luntri pot doar tarfele!

    1. De fapt stam cu fundul in acelasi loc dar cu o buca in justitie si cu o buca in sistemul de siguranta nationala iar intre ele isi baga … fiecare ministru de justitie.

Comentariile sunt închise.