Pesedeli

Pesedeli

Pe principiul, „prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul” pesedeii cu interese in justitie si penitenciare glasuiesc. Dragnea vrea sanctiuni pentru cei care scriu pe Facebook. Nicolae e suparat pe lanternele de la telefoane. Iordache, demisul, isi pune o caciula si iese la plimbare printre protestatari, iar Birchall – care-i si intrece – deocamdata e doar multumita c-a prins fotoliul de la justitie.

Cu mustaciosul, e clar. Tot incearca sa fenteze justitia si sa-si dea legi care sa-l scape de ceva. Iordache a aparut fulgerator si a disparut tunator de prost. Serban Nicolae asta, cand nu face pe soferul pentru vreun pesedist liberat din puscarie (vezi cazul Voicu), se da interesant, doar doar o prinde si el ceva. Cat despre doamna Birchall, eu zic ca se va dovedi o alegere la fel de neinspirata daca i se prelungeste cumva interimatul.

Cam asta e programul de guvernare pe zona de justitie si penitenciare. Cel putin deocamdata. Oamenii mai sunt inca in strada, desi pesedeii inca se mai amagesc c-au meritat voturile primite din lipsa de alte optiuni mai serioase.

Anunțuri

4 comentarii

  1. Domnule ANTIM…..nu e cinstit d-le! Aşa ceva nu se poate….d-na e la curent şi astia ai nostri ……stau în beznă…….!!!!!Golanilor!!!! Să bage doamna curent şi-n ei!!!! Derbedeilor!!!

    1. Este greu de crezut, nu-i asa? Avem informatii suta la suta corecte si verificate. Trebuie actionat rapid, dar nu stiu daca avem aceasta capacitate. Am inteles ce propuneti. Atunci haideti sa ne asezam la masa negocierilor, MJ-sindicate-ANP si sa il lasam, foarte posibil, pe Cazanciuc sa ne priveasca cum bagam idei la greu, inca vreo 4 ani de acum incolo. Sau, poate, vreo doamna judecator de provincie ar fi mai de incredere pentru noi?

  2. Au zis unii, ca li se împute treaba, băieţilor „deştepţi” !!!!! Au făcut valuri şi au stârnit curentul..naşpa..nu e de glumă! Se scufundă corabia !!!!! Ar mai fi un colac de salvare…….. in faţă la Cotroceni!!! Băgati carbuni, nu va lasati!!!! “Jos labele dupe şobolani!”…
    Cică atunci cand o corabie se scufunda, primii care fug sunt sobolanii….. sau se ascund…oricum tot aia e…..

    Îi urmărim cu atenţie şi cu îngrijorare!!!!!

  3. La modul cel mai serios. Facem apel la sindicate sa solicite, cat mai repede, o intalnire cu d-na ministru Birchall, pe tema Statutului si alte teme de interes pentru angajatii ANP. S-ar putea sa o tineti in continuare intr-o gluma, interesul nostru este insa de a ne rezolva situatia. Doamna ministru Birchall este la curent cu problemele noastre, inclusiv cu Statutul. Veti avea mari surprize la intalnire. Haideti sa nu ne mai ghidam, inca o data, dupa principiul „Am infrant din nou!”. Pana la proba contrarie, desigur.

Comentariile sunt închise.