VIDEO | Magistratii politici, mardeiasi pentru putere in numele luptei anticoruptie?

VIDEO | Magistratii politici, mardeiasi pentru putere in numele luptei anticoruptie!?

Camelia Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, a fost exclusa din magistratura pe motiv de incasat bani si alte foloase de la una dintre partile in dosarul cu pricina. Motiv de exaltare pentru antenisti, si o infrangere dureroasa pentru justitie. Asa se intampla cand justitia se bazeaza pe magistrati politici si se lasa folosita drept bata de catre cei de la putere.

Intangibila pana de curand, Camelia Bogdan se trezeste intr-o postura dificila chiar daca decizia Consiliului Superior al Magistraturii nu este definitiva. Aceasta mega prostie din partea judecatorului ar putea avea efecte si in ceea ce priveste condamnarea lui Dan Voiculescu care in mod constant a reclamat ca este victima unor rafuieli politice. Ne putem deci astepta la ceva cai extraordinare de atac pe motivul conflictului de interese in care se afla  judecatoarea.

Si procurorul care a instrumentat acest caz, celebrul Emilian Eva, s-a dovedit a fi un personaj dubios, a fost arestat pentru luare de mita si acum este judecat sub control judiciar. Iata deci, ne place sau nu Voiculescu, ca statul roman da chix intr-un dosar extrem de important si asta dupa ce s-a obtinut o condamnare chinuita si cu multe presiuni care mai nou sunt recunoscute chiar de fostul presedinte al Romaniei.