Iordache s-a demis

Iordache s-a demis

Florin Iordache si-a dat demisia. In urma lui ramane expresia “alta intrebare!” si o tentativa de smen pentru care strada l-a sanctionat. Se zice ca ministrul-mobilier i-ar fi aruncat ceva ocari lui Grindeanu acu’ la plecare; si se mai zice ca cei de la minister ar fi facut un fel de revolta impotriva caracaleanului. Nu cred nici una nici alta. Cine s-ar certa c-o sluga?

Dac-o sa spele sau nu onoarea pesedista si daca o sa salveze plecarea lui Iordache guvernul ramane de vazut. Cel mai probabil nu, pentru ca strada nu va renunta usor chiar daca vremea s-a inrautatit. Si, la fel de probabil, Guvernul Grindeanu va pleca si el fiind in egala masura vinovat pentru ce s-a intamplat. Nu acum, mai sta cateva zile sa vada cat poate s-o mai intinda cu contra-manifestatiile si contra-propaganda pe net si-n mass-media.

Cine urmeaza? Probabil vreo figura care sa aiba ceva poleiala de specialist dar care va face tranzitia catre politica asa cum au facut-o si altii. Un lucru e sigur: mai proasta alegere decat Iordache nici macar pesedeii nu mai pot face. Putem deci sa ne permitem sa asteptam un om cat de cat normal in functia de ministru al justitiei. Asta, desigur, depinde si de Dragnea care tot mai spera sa scape de puscarie prin vot.

One thought on “Iordache s-a demis”

  1. Codrin Ștefănescu PSD: “Pentru mine și pentru colegii mei din PSD, Florin Iordache e un erou”.

    Like

Comments are closed.