Iordache o sa fie cat de curand demis de la justitie. Ministrul mobilier a incercat sa-si faca datoria fata de partid. Sluga proasta, n-a reusit. Nici n-avea cum fiind dansul total lipsit de calitati. Un caracalean cu educatie subtire si experineta zero a devenit rapid subiect de gluma. “Alta intrebare!” o sa-i ramana numele chair daca se intoarce sub piatra de sub care a iesit.

Intrebarea ar fi cine ii urmeaza lui Ciordache asta? Deja se discuta de posibilitatea aducerii unui tehnocrat, care tehnocrat stim si noi ca va fi doar cu numele si ca in timp va adopta culoarea partidului care l-a desemnat. Cel mai probabil asa va fi, iar pesedeii nu-si vor mai asuma riscul aducerii unui alt pierdut in spatiu care sa aiba exclusiv calitatea de bun executant. Iata ca imbecilii utili nu ajuta.

S-asteptam deci cu rabdare pana cand presiunea strazii il va darama si pe caracalean. Se va intampla, daca guvernantii n-au cumva de gand sa se detoneze si sa incheie cu pretentia de partid politic. Daca nu cedeaza pot sa-si spuna fara probleme, grup infractional organizat ca sa nu ne mai incurcam in denumiri. Altfel, cu ajutorul DNA, mai avem o sansa.