Raluca Pruna, v-o mai amintiti cred, explica diferenta dintre ordonantele smen si ordonanta prin care tehnocratii au modificat codul penal. Nu ca n-ar avea obiceiul sa minta, dar dac-ar fi s-o credem fara sa verificam am afla ca tehnocratii n-au modificat Codul Penal noaptea, au consultat pe toata lumea, au obtinut avizele necesare si n-au facut decat sa puna constiincios in aplicare decizii ale Curtii Constitutionale.

O informatie interesanta pe care ne-o ofera pana nu demult o prezenta cvasi-cotidiana pe site-ul nostru este ca nu specialistii din Ministerul Justitiei au elaborat “ordonantele Dragnea” argumentul fiind acela ca cei in cauza stiu meserie. De acord, stiu meserie. Insa fac ce li se spune, si uneori li se spune prost. Aici n-as fi deci de acord cu Pruna, care iata nu poate sta linistita desi s-a intors la adevaratul job.

Sper doar ca nu scrie ravase in timpul programului de lucru, s-o vedem  – Doamne fereste – prin vreo comisie de disciplina a UE si certata pentru c-ar fi excesiv de patrioata si-ar simti nevoia sa corecteze derapajele actualului ministru care nici macar nu stie sa minta cu incredere si nici uzul metaforic al limbii romane nu-l are.