Liviu Dragnea anunta demiterea lui Iordache

Liviu Dragnea anunta demiterea lui Iordache

Ar fi trebuit s-o faca Grindeanu, daca ar fi fost cumva prim-ministru. Dar cum se intampla sa fie doar interpusul lui Dragnea in functia de prim-ministru, anunturile le face cel mai teleorman dintre toti. Altfel, predictibila caderea si mazilirea nefericitului executant umil.

Florin Iordache urmeaza a fi demis de catre premierul Sorin Grindeanu! Asta a anuntat ca ar urma chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Grindeanu va discuta cu Iordache dupa trecerea motiunii de cenzura din Parlament si va lua o decizie in privinta viitorului lui Iordache in functia de ministru al Justitiei.

„Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Florin Iordache, au stabilit ca dupa picarea motiunii de cenzura, joi sau vineri, sa aiba o discutie amandoi si sa ia o decizie in acest sens. Am avut o discutie cu premierul si i-am zis ca e decizia lui. Ministrul Justitiei si-a asumat aceasta comunicare defectuoasa.”, a anuntat Liviu Dragnea la Romania TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Anunțuri

Un comentariu

  1. CURTEA CONSTITUȚIONALĂ În numele legii DECIDE: Admite obiecția de neconstituționalitate și constată că dispozițiile articolului unic pct.1 din Legea pentru modificarea și completarea Legii dialogului social nr.62/2011 sunt neconstituționale. Definitivă și general obligatorie. Decizia se comunică Președintelui României, președinților celor două Camere ale Parlamentului și prim-ministrului și se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. Pronunțată în ședința din data de 23 noiembrie 2016.

Comentariile sunt închise.