CTP: Iordache un sobolan-mecanic

CTP: Iordache un sobolan-mecanic

Cristian Tudor Popescu scrie despre inginerul de mobila devenit ministru al justitiei si instrument al teleormanului in termeni deloc magulitori. E drept ca si nea Florin asta n-a demonstrat ca merita altceva. Doar o sluga, si inca una proasta pe deasupra. 

Cristian Tudor Popescu  a declarat la Pro TV  ca protestele nu se vor opri in ciuda faptului ca Guvernul Grindeanu a decis retragerea OUG 13.

„Nu cred ca va linisti strada pe acesti oameni pentru ca asa cum am tot spus, continutul acestor ordonante nu mai este primul motiv pentru care au iesit in strada. Au iesit in strada din cauza batjocurii, a arogantei, din cauza acelui gest plin de dispret fata de oameni. Domnul Grindeanu la sfarsitul alocutiunii sale a dorit sa ofere un cap multimii. Capul acestui sobolan-mecanic numit Iordache este prea putin.

Strada va dori ca Guvernul in integralitatea lui sa raspunda. Ce spunea domnul Grindeanu acum 24 de ore: Ca un sef de gasca de cartier: „Noi suntem mai multi”. Si acum vine dansul si abroga ordonanta. Oamenii au iesit in strada pentru demnitatea lor calcata in picioare de o caricatura numita Dragnea. In ultima instanta, comportamentul de neam-prost al acestui individ numit Dragnea”, a spus CTP.

Sursa: Expres Magazin

Anunțuri

11 comentarii

 1. Sigur n-ai înțeles, nu era discuția despre mine….nu-i bai, e bine sa intrebi când nu înțelegi.

   1. JD,JG! JL asta …se baga ca musca-n fundul calului…! „Jos labele du-pe intelectuali! ” HUOOO!! Sorosist nenorocit!

 2. JD e doar un binevenit care tot incearcă să promoveze valoarea într-o gloată de golani erudiţi…

 3. Ete ce sa-ți spun, Liiceanu intelectualu’ cuprins de sentimentul patern. Hai sictir! Pleșu, Liiceanu, Patapievici, Cărtărescu și mulți alți pseudointelectuali moderni, de fapt lacheii de casa ai lui Basescu, acum preluați de Iohannis la pachet împreuna cu statul de drepți, abonați la sinecuri prin ONG uri sponsorizate din fonduri publice, cu edituri consacrate, preluate gratis( vezi Humanitas), nu fac altceva decât sa legitimeze abuzul instituțiilor de forța, ca fiind reacția statului de drept. Mi-e scârbă!

  1. D-ule Ion Doe, te rog da un exemplu de intelectuali contemporani … In afara de d-na Andronescu:). Poate Floricica Dansatoarea ?

   1. Din păcate nu prea am….și când zic din păcate nu ma refer doar la mine, ci la societatea românească care e lipsită de valori autentice, sau alea care sunt, din păcate nu sunt promovate. A fi intelectual nu înseamnă doar a fi erudit, România e plină de golani erudiți, înseamnă a avea un crez, o demnitate, a fi un exemplu personal ca sistem de valori împărtășit și promovat.

Comentariile sunt închise.